Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

Fastighetstekniker till Coor i Stockholm*

Ansök nu
Coor växer och nu stärker vi upp vårt team inom fastighetsunderhåll i Stockholm. Vi söker därför flera driftiga fastighetstekniker. Har du bred erfarenhet och uppskattar ett varierande arbete? Då har vi rollen för dig!

Om tjänsten

Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att säkerställa den dagliga driften samt framtida utveckling av fastigheterna. Du arbetar med att säkerställa driften av fastigheterna. Tillsyn, skötsel, felsökning samt rondering av fastigheterna ingår i arbetsuppgifterna.

I arbetsgruppen finns tekniker och specialister som arbetar inom Stockholmsområdet med omnejd.

Tjänsten är placerad i Stockholm med arbetstid vardagar kl. 07-16.

Vad erbjuder Coor

Som Fastighetstekniker hos oss finns en dynamisk arbetsplats där du erbjuds varierande uppgifter samt en god utveckling av din tekniska kompetens. Här arbetar vi aktivt med kompetensutveckling både i det dagliga arbetet likväl som externa utbildningar för att du ska nå din fulla potential.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner som utbildningar, föräldralön och friskvårdsbidrag. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö.

Vem är du?

För att passa in hos oss bör du ha:
  • Några års erfarenhet som fastighetstekniker eller motsvarande
  • Gärna utbildning inom drift- och fastighetsteknik
  • B-körkort är ett krav
Det är ett stort plus med erfarenhet inom ventilation, styr- och regler och/eller energi.

OBS: Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Din personlighet

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser att du är en serviceinriktad person. Du har ett kundfokus och ett genuint intresse för teknik. Du är en ödmjuk och prestigelös lagspelare som stöttar upp där det behövs. Vidare har du lätt för kommunikation och att bygga en relation med andra.

Kontakt och övrig information

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Lotta Pettersson på mail Lotta.Pettersson@coor.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

#TipsaCoor

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare