Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

Fastighetsskötare till COOR hos S:t Görans sjukhus

Ansök nu
Coor har det stora förtroendet att leverera fastighetstjänster till S:t Görans sjukhus i Stockholm. Det är ett spännande uppdrag och till sitt kompetenta team söker de nu ytterligare en fastighetsskötare!

Om tjänsten
Tillsammans med övriga kollegor arbetar du med att säkerställa den dagliga och framtida driften samt utvecklingen av fastigheterna. Som fastighetsskötare på St: Görans sjukhus kommer du arbeta med många skiftande uppgifter. Fokus är bl.a. förebyggande underhåll, felsökning samt utbyte och reparation av vitvaror, blandare, dörrstängare, vattenlås.

Arbetet ska lämna ett positivt avtryck hos sjukhusets anställda och underlätta för dem i deras dagliga arbete. Tillsammans i teamet levererar ni kvalitet inom COOR:s avtal och säkerställer att kunden är nöjd.

Tjänsten är en del av MTX uthyrningsverksamhet och uppdraget beräknas pågå under hösten 2023, uppdraget kan eventuellt komma att förlängas.

Kvalifikationer
För att vara aktuell i denna tjänst krävs erfarenhet av fastighetsskötsel samt tekniskt kunnande och grundläggande verktygsvana. Även goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat med rör/vvs och mer avancerad fastighetsteknik.

Som person har du intresse för fastighetsteknik och teknik generellt. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som motiveras av att hitta lösningar.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Vi erbjuder
  • Arbete på en spännande arbetsplats!
  • Marknadsmässig lön enl. kollektivavtal
  • En möjlighet att få arbeta med en av Sveriges mest framgångsrika FM-bolag Coor Service Management
Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande!

Coor har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Coors önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Övrigt
Placering: St: Görans sjukhus Stockholm
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Arbetstider: 7-16 måndag-fredag
Lön: Genomsnittligt förtjänstläge enligt kollektivavtal

Kontaktperson
Julia Edoff, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076 880 03 68
Mer info
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.

Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer - såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare