Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

Elektriker till Coor i Stockholm*

Ansök nu
Coor är i en spännande och expansiv fas där vi nu utökar vårt samarbete med vår kund i Stockholm. Vi söker nu en serviceinriktad elektriker som vill vara med i vår utvecklingsresa. Här finns möjlighet för dig som vill växa i den roll du har eller rikta in dig på nya uppgifter. Är du redo för nästa steg i din karriär? Sök in till oss!

Om rollen

I den här rollen krävs det att du är självständig och tar ansvar för ditt arbete. Här har du möjlighet att påverka ditt egna arbete samt utveckla din tekniska kompetens. Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team som tillsammans hanterar den dagliga driften hos kunden. Teamet präglas av öppenhet där alla medarbetare hjälps åt där det behövs.

Du kommer bland annat arbeta med:
  • Utföra reparationer, montage och installationer
  • Rondering, tillsyn, skötsel och felsökningar
  • Elhantering och att energibesparningar samt att styr- och reglersystem fungerar enligt plan hos kund
  • Delta vid besiktningar
Tjänsten är placerad i Stockholmsområdet med arbetstid på vardagar kl. 07-16.

Coor erbjuder dig

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner som utbildningar, föräldralön och friskvårdsbidrag. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Om dig

För att vara aktuell för tjänsten har du:
  • Några års yrkeserfarenhet som elektriker
  • Gymnasial utbildning, el- och energiprogram alt. motsvarande utbildning
  • B-körkort är ett krav
OBS: Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Din personlighet

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser att du är en serviceinriktad person. Du har ett kundfokus och ett genuint intresse för teknik. Du är en ödmjuk och prestigelös lagspelare som stöttar upp där det behövs. Som person är du initiativtagande, ansvarstagande och lösningsorienterad. Vidare har du lätt för kommunikation och att bygga en relation med andra.

Kontakt och övrig information

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Lotta Pettersson på mail Lotta.Pettersson@coor.com

Vi ser fram emot din ansökan!

#TipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare