Drifttekniker till Coor i Stockholm City*

Drifttekniker till Coor i Stockholm City*

Coor växer och nu stärker vi upp till vårt team inom fastighetsunderhåll i City. Nu söker vi en driftig drifttekniker inom styr och regler som kan bli del av vårt härliga gäng inom fastighetsunderhåll. Lockas du av att ha ett varierande arbete samt gillar teknik och problemlösning? Då har vi rollen för dig!

Om tjänsten

Till vår kund Stockholm Exergi söker vi dig som tillsammans med vårt team som sköter driften av vår kunds fastigheter centralt i Stockholm. Hos oss finns möjlighet för en utvecklande arbetsplats centralt inom tullarna där du även arbetar i en industriell miljö.

Som drifttekniker hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds varierande uppgifter samt god utveckling av din tekniska kompetens.

I dina arbetsuppgifter som drifttekniker ingår bland annat:
  • Tillsyn, skötsel och drift av fastigheterna
  • Felavhjälpande underhåll samt långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
  • Att medverka vid upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förbättringsförslag
  • Att vara kundfokuserad och ha en affärsmässig kontaktyta mot kunden genom att upprätthålla goda kundrelationer
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Stockholm. Arbetstid är vardagar mellan kl. 07-16.

Din bakgrund

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:
  • Utbildning som fastighets/drifttekniker
  • Tidigare erfarenhet med arbete inom styr och regler, ventilation och kyla, VVS-tekniska anläggningar
  • B-körkort är ett krav
  • Meriterande med erfarenhet inom industrimiljö
Du är van att hantera olika arbetsuppgifter och har den tekniska förståelsen. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person som skapar positiva kontakter. Vi söker en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund.

Vad erbjuder vi?

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontakt och information

För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Sofia Hammarberg, Sitechef, tele 010-559 55 86. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Coors kund äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och det medför att vissa roller är säkerhetsklassade. Krav för anställning i dessa fall är godkänd säkerhetsprövning.

Vi ser fram emot din ansökan!

#tipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).