Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

Driftplanerare till Coor i Stockholm

Är du en analytisk person som vill arbeta med strategisk och långsiktig utveckling av driften hos vår kund, som är en stor aktör inom fastighetsbranschen? Vill du arbeta i en roll där du får möjlighet att utveckla leveransen på central nivå?

Om rollen
Rollen som driftplanerare är för vår kund en efterfrågad och viktig funktion, där du tillhandahåller analyser, hittar smartare arbetssätt och hela tiden säkerställer att vi arbetar på bästa sätt, hittar fel och förebyggande av fel innan de upptäcks av kund eller hyresgäster. Du stöttar arbetsledare, chefer och annan personal i frågor som bör hanteras centralt. Du blir med andra ord en väldigt viktig kugge i vår leverans till kunden.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Ta fram gemensamma processer och rutiner för utförande av olika typer av fastighetsunderhåll och driftåtgärder. Löpande utvärdera och utveckla dessa för optimal leverans och följa upp att de efterlevs i leveransen
 • Hantering av leverantörsfakturor i kundens system (Idag Palette).
 • Delta som stöd vid leverantörskontakter och hjälpa till vid exempelvis kundens upphandling/omförhandling/uppföljning
 • Kontinuerlig uppföljning av KPI:er och analyser av dessa. Vara stöd till arbetsledare och chefer för att hitta effektiva arbetssätt och förbättringar
 • Ta fram arbetssätt för KPI-bevakningen och löpande utveckla dessa
 • Kostnadsuppföljning och benchmarking mellan olika enheter för att hitta kostnadseffektiva arbetssätt och ta fram rutin för detta
 • Bevaka att ronderingar utförs i rätt tid
 • Säkerställa att Coors utförare svarar och hanterar ärenden på bästa möjliga sätt
 • Utföra stickprovskontroller/egenkontroll av utfört arbete
 • Ta fram rapporter och underlag till chefer kopplat till KPI:er och andra delar av verksamheten
 • Säkerställa att andra underleverantör håller angivna tidsramar
 • Hantera register t ex återbruk av inventarier
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vår kandidat
För att lyckas i den här rollen ser vi att du har minst ett par års erfarenhet av arbete inom en liknande tjänst. Vi ser vidare att du har kompetens inom fastighetsskötsel och felavhjälpande underhåll samt att du tidigare har arbetat som en stödfunktion. Du behärskar att uttrycka dig mycket väl i tal såväl som skrift på både svenska och engelska. Vidare är du en van användare av Excel och andra datorprogram. För att trivas i rollen är du en analytisk, strukturerad person som är trygg i kontakt med kund och eftersträvar att leverera en hög grad av service. Du är en person som inger förtroende och kan peka med hela handen när situationen kräver det.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.
Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övriga information
För mer information eller frågor om rollen vänligen kontakta rekryterande chef, Suzanne Fernström på suzanne.fernstrom@coor.com Observera att vi inte accepterar ansökningar via epost. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare