Digital HR-specialist till Coor i Stockholm

Digital HR-specialist till Coor i Stockholm

Har du ett brinnande intresse för digitala HR-processer, stödsystem samt utveckling? Vill du vara en viktig del av Coors digitala utvecklingsresa inom HR för att förenkla vardagen för våra chefer och medarbetare? Då är detta rollen för dig!

Coor är i stark tillväxt och för att stötta tillväxt och digitaliseringsmål är vi på en ambitiös resa för att harmonisera våra HR-processer genom att implementera en nordisk HR-plattform. För att lyckas med projektet och säkerställa drift och vidareutveckling på vår digitaliseringsresa, söker vi nu en Digital HR-specialist och tillika processägare i Sverige med hög känsla för HR processer och systemförståelse.

Om rollen
Du kommer initialt vara högst delaktig i implementeringen av våra nya HR-processer i SuccessFactors. Efter driftsättning kommer du i nära samarbete med användare, superusers, HR-kollegor i Sverige och i våra grannländer och inom koncernstab HR/IT fortsätta utvecklingen av HR-processerna. Vidare kommer du delta i implementering av nya framtida processtöd inom exempelvis Compensation, Recruitment och Performance Management.

Du blir länken mellan verksamhet och systemen där du som processansvarig arbetar nära verksamheten för att förstå krav och behov hos slutanvändarna med fokus på att förenkla vardagen för våra chefer och medarbetare.

Exempel på ansvarsområden
  • Identifiera, analysera, specificera och prioritera användarbehov samt föreslagna förbättringar för Sverige tillsammans Business Solutions Manager
  • Ansvarig för att underhålla SuccessFactors businessprocess för Sverige avseende Employee Central och Masterdata
  • Driva användning av digitala HR-processer och genom utbildning och kommunikation skapa insikter och mervärden för målgrupper såsom medarbetare och chefer.
  • Ansvarig för att systemets uppdateringar, nya releaser, utbildningsmaterial och kommunikationsmaterial finns på svenska.
  • Ansvarig för att Sveriges supportteam, content manager och superanvändare i användargruppen har rätt kompetens.
  • Säkerställa interaktion med viktiga intressenter internt och externt.
Tjänsten är på heltid med placering på Coors huvudkontor i Kista. Vi har ett flexibelt sätt att se på arbetsplatsen, men vi bygger vår kultur starkare genom att ses, så ett par dagar per vecka ser vi dig gärna IRL.

Vår kandidat
För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av arbete inom HR och har stor förståelse och kunskap kring arbetssätt, rutiner och processer inom HR-området. Har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete i SuccessFactors eller andra HR-plattformar och systemstöd ser vi det starkt meriterande. Självklart har du ett stort intresse inom IT, system och digitalisering.

Det är en förutsättning att du är flytande i tal och skrift i svenska och behärskar engelska i tal och skrift.

Din personlighet
Som person är du drivande, analytisk och handlingskraftig med en positiv och lösningsfokuserad inställning. Vidare ser vi att du är relationsbyggare som är pedagogisk och som har förmåga att anpassa din kommunikation till mottagaren och trivs med att utveckla andras kunskaper inom digitalisering genom utbildning och med stor ödmjukhet inför förändringsresan. För att lyckas i rollen krävs struktur, processkänsla och noggrannhet i arbetet där du säkerställer en kvalité i ditt arbete.

Om vad vi erbjuder
I den här rollen kommer du få vara med och påverka Coors digitaliseringsresa och verkligen få göra skillnad för våra chefer och medarbetare. Dessutom bidrar rollen till ett stort kontaktnät inom Coors verksamhet och du får bidra och arbeta med kompetenta kollegor för att nå framgång både för dig själv, dina kollegor och Coor som helhet. Du kommer in ett företag där vi har en prestigelös kultur, stort affärsmannaskap och ett modernt sätt att arbeta. Vi lever som vi lär med ett delegerat ansvar, stor frihet och mycket gemenskap.

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Om ansökningsprocessen
Om du tycker att det här är ett jobb för dig så söker du tjänsten genom att skicka in CV och personligt brev genom att klicka på Ansök. Har du några frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Tobias Hultman, tobias.hultman@coor.com
Vi kommer hantera ansökningarna löpande och tjänsten kan då tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vi ser fram mot att ta del av din ansökan!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).