Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du en tekniker med stort intresse för teknisk säkerhet? Är du en kommunikativ lagspelare som gillar att jobba tillsammans med såväl kunder som kollegor? Nu söker Coor Security Systems en larmtekniker/säkerhetstekniker med placering i Stockholm, Hjorthagen.

Om tjänsten

I rollen som tekniker kommer du att ansvara för service, underhåll och delvis installation samt driftsättning av våra kunders säkerhetssystem. Utöver detta kommer du att arbeta med en del fastighetsrelaterade arbetsuppgifter inom sprinkler, gas och fastighetsdrift.
Här på Coor Security Systems har du möjligheten att arbeta med några av Sveriges mest prestigefyllda säkerhetsuppdrag. Du blir en värdefull medlem i vårt team, där arbetsglädje och stark sammanhållning präglar arbetsmiljön. Vi erbjuder dig en varierande arbetsdag med tekniskt avancerade system och installationer.

På Coor satsar vi aktivt på din kompetens- och karriärsutveckling för att du ska kunna nå din fulla potential. Vår stora och växande organisation ger dig möjligheten att utvecklas både inom din befintliga arbetsgrupp och i andra delar av verksamheten.

På Coor prioriterar vi trivsel, välmående och möjligheten att få göra din röst hörd, vilket bidrar till att utveckla både individen, gruppen och företaget. Vi har regelbundna möten och sammankomster där vi diskuterar allt från tekniska utmaningar till hur vi kan förbättra våra arbetsvillkor och främja individuell och gruppvisa framsteg.

För dig som är ny i företaget erbjuder vi ett omfattande introduktions- och utbildningsprogram för att se till att du får en smidig start på din nya arbetsplats.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har arbetat som tekniker inom brandlarm, inbrottslarm och passersystem i några år och förmåga att förstå tekniska samband och hur säkerhetssystem påverkar verksamheten.

Din svenska är god, både i tal och skrift. B-körkort krävs, då bil används i tjänsten.

Som person är du främst en skicklig lagspelare som värdesätter samarbete och personlig utveckling. Du besitter tålamod, är driven, engagerad och har förmågan att kommunicera och uttrycka dig på ett serviceinriktat och ödmjukt sätt. Vidare har du ett sinne för ordning och reda och lätt för att skapa struktur genom att göra rätt prioriteringar.

Eftersom flera av våra kunders anläggningar är skyddsobjekt, genomförs alltid bakgrundskontroller innan anställning. Observera att slumpmässiga drogtest kan förekomma i denna tjänst.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar COOR med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Säkerhetstekniker, inbrottslarm, passersystem, RCO, Tekniker, Säkerhet
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 nov. 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare