Hoppa till innehåll
Coop logotyp

Försäljningsledare Fisk - Stora Coop Bromma

Ansök nu

Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet?

Nu söker vi på Stora Coop Bromma dig som har gedigen erfarenhet av manuell försäljning. Ett brinnande intresse för råvaror och mat. Ett stort fokus på försäljning och en stark drivkraft att leverera resultat. Du brinner för att testa nya vägar i ditt arbete och för ett kundmöte i världsklass! Är du redo?

Vi erbjuder dig:

Som Försäljningsledare fisk på Stora Coop Bromma kommer du att vara en nyckelperson i saluhallen och butiken. Du kommer få fortsätta utvecklingen i avdelningen med ständig förbättring i fokus.

I ditt arbete ingår att:

  • Skapa den bästa kundupplevelsen i saluhallen med matglädje och inspiration i fokus.
  • Utifrån ett affärsmannaskap leverera resultat utifrån butikens mål och nyckeltal inom ditt ansvarsområde.
  • Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat i din avdelning.
  • Skapa rutiner och säkerställa att rutinerna hålls i det dagliga arbetet.
  • Tillsammans med dina försäljningsledarkollegor i saluhallen utveckla vårt butiksunika varumärke, Brommas Egna.
  • Ansvara för kvalitetsarbetet i butiken.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 38,25 timmar per vecka. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse, provanställning tillämpas.

Vem söker vi:

För oss på Coop är det viktigt att ständigt lära oss av varandra för det är genom utveckling vi skapar resultat! Till oss på Coop tar du med dig:

  • Dokumenterad erfarenhet av manuell försäljning i livsmedelsbutik.
  • Dokumenterad erfarenhet av ledande roll inom dagligvaruhandeln är meriterande.

Det är meriterande om du har dokumenterat goda resultat av försäljning inom detaljhandeln. Även flerspråkighet och intresse/erfarenhet av olika kulturer är meriterande.

Vi ser fram emot att vara en del i din utvecklingsresa. Genom dina personliga egenskaper och erfarenheter är du med och bidrar till en arbetsplats där vi tar hand om varandra, våra kunder och vårt samhälle. Resten lär vi dig på vägen. Välkommen till Coop!

Kontaktpersoner

Ralph Flander | Saluhallschef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror - något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare