Distriktsansvarig säljare för Däckverkstäder

Distriktsansvarig säljare för Däckverkstäder

Vill du ta ansvar för att utveckla och växa Continova i Stockholms området?

Nu söker vi vår andra distriktssäljare till Stockholm där du kommer att ansvara för försäljningen mot Däckfackhandeln!

Dina kunder varierar från enmansföretag till större verkstäder och ditt fokus ligger på att bygga en relation med alla aktörer inom ditt distrikt.

Continova erbjuder ett brett produktsortiment och där du med stort engagemang gärna demonstrerar nya maskiner, produkter och tillbehör för dina kunder.

I rollen som distriktsansvarig arbetar du efter budgetmål och du lägger själv upp ditt arbete och din strategiska planering för hur du ska nå dessa. Du utgår från hemmet och fokuserar ditt arbete på att göra säljande kundbesök. Leveranser sker både från bilen och från vårt huvudlager.

Ditt arbete innebär att vara rådgivande och professionell leverantör med en mycket bred och kvalitativ produktportfölj.

Du som söker är en person som motiveras att driva ditt eget arbete och planera strategiskt för att nå dina mål. Du känner dig trygg i kontakten med nya människor och du trivs som bäst när du får vara ute och besöka kund i ditt distrikt. I din roll som säljare drivs du av att skapa långsiktiga samarbeten och strävar efter att bygga relationer med dina kunder.

Vi ser gärna att du har erfarenhet fr branschen och är tekniskt insatt o kunnig kring Däck & Däckverkstadsarbete. Vidare brinner du för att träffa nya människor och leverera lösningar till såväl kunder som kollegor.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer löpande sköta urval och
intervjuer så skicka din ansökan redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://continova.se/#/home
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Continova är en rikstäckande och professionell leverantör till däck- och bilverkstäder. Vi har ett brett produktsortiment för att säkerställa kvalitet och flexibilitet i leveransen till sina kunder. Med ett stort utbud av produkter såsom däckmaskiner, fordonslyftar, plåt och skadeutrustning, verkstadsinredning och förbrukningsmateriel. Vi erbjuder även lösningar inom verkstadsplanering samt utbildningar.

Huvudkontoret ligger i Kungsbacka med lager och administration i trevliga lokaler, företaget är representerat rikstäckande med representanter på fältet och vi idag totalt ca 45 anställda.