Hoppa till innehåll
Constantclean AB logotyp

Resande montör Biltvättar (Hela Sverige)

Publiceringsdatum
04 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Daniel Willenhed
Email
Telefon
Constant Clean söker montör
Är du redo? Vi är lika snabba som våra biltvättar när det kommer till att ge våra kunder bästa möjliga service och nu vill vi ha med dig i farten! Våra anställda på Constant Clean jobbar med allt från att sälja, planera och montera biltvättsystem till att erbjuda akutservice och ta hand om underhåll av biltvättar.

Förutom huvudkontoret i Stockholm har vi personal och lokaler strategiskt placerade över hela landet för att kunna ge bästa möjliga tänkbara service med kort varsel till våra kunder - självklart med ett miljötänk i fokus.

Nu behöver förstärkning i området Mälardalen - Jönköping, där vi fortsätter att växa i rekordfart!

Vill du veta mer om hur en vanlig dag kan se ut?
Kika in på vår Instagram för att få en sneak-peek av vårt dagliga liv! @carwashkings

Är det dig vi letar efter?
Vi söker efter någon som drivs av personliga mål, som älskar teknik och som vet att varje dag är en ny möjlighet att ta sig an nya utmaningar. Som montör kommer du att ha friheten att planera dina arbetsdagar och jobba självständigt. Samtidigt ingår det i dina arbetsuppgifter att träffa många nya härliga människor och vara Constant Cleans ansikte utåt för våra kunder.

I den här rekryteringen är din attityd och inställning viktigare än var du bor, eftersom du kommer att utgå från ditt hem och jobba på olika platser runt om i landet under stora delar av året. Jobbet som montör kommer innebära övernattningar på annan ort ungefär 150 nätter om året.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är ett tätt gäng som jobbar på Constant Clean och vi bryr oss om våra medarbetare. Hos oss kan listan på förmåner göras lång, men för att nämna några erbjuder vi våra anställda en servicebil, flexibla arbetstider och frihet under eget ansvar. Dessutom erbjuder vi friskvårdsbidrag, lunchförmåner, arbetstidsförkortning, tjänstepension, traktamente och såklart massa roliga gemensamma aktiviteter!

Kvalifikationer:
Vi ser att vår framtida kollega har ett sinne för problemlösning, en känsla för kvalitet och en förmåga att alltid slutföra påbörjade arbetsuppgifter.

Att du har koll på mekanik, VVS och elektronik är som grädden på moset för oss!

Krav: Erfarenhet från resande jobb
Meriter: Tekniskt intresse, verktygsvana,
Språk: Goda kunskaper i svenska och engelska. (Tyska är meriterande)
Körkort: B-körkort är ett krav

Sök tjänsten som montör redan idag

Låter beskrivningen ovan som om det är du i ett nötskal eller känner du någon som passar perfekt? Vänta då inte en dag till! Ta chansen och lämna in ditt CV tillsammans med ett personligt brev redan idag så återkommer vi så fort vi kan.

Pssst! Intervjuer sker löpande så det gäller att skicka in din ansökan så fort du kan.

Kort fakta om jobbet:

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare - 6 månaders provanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Vid frågor om tjänsten kontakta projektledare Daniel Willenhed:

daniel.willenhed@constantclean.se
Constantclean AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 april 2024 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Constant Clean jobbar cirka 50 kollegor som brinner för allt som har fyra hjul och en motor - och vi älskar att prata om det! På fritiden kör vi runt i spännande färdmedel och umgås även utanför arbetsplatsen. Nu ser vi med spänning fram emot att hälsa en ny medlem välkommen till vår motorintresserade familj!