Hoppa till innehåll
Conaxess Trade Sweden AB logotyp

Regional KAM Foodservice sökes till Conaxess Trade Sweden AB, Stockholm Norr

Publiceringsdatum
14 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Du utgår från Stockholm och ansvarar för: Distrikt Stockholm Norr, Uppsala, Värmland, Västmanland, Dalarna och Gävleborg

Vi älskar varumärken!
Vill du bli en del av ett engagerat företag vars yttersta mål är att skapa värde för både varumärkesägare, kunder och konsumenter?
Conaxess Trade är 150 medarbetare, 35 st på våra kontor i Sundbyberg och Malmö och resten ute på fältet, som varje dag arbetar för att driva försäljning för våra fantastiska varumärken. Vi skall vara det ledande sälj-, marknadsförings- och distributörsbolaget för varumärkesleverantörer som vill utveckla sin marknadsposition. Vi arbetar både med välkända etablerade varumärken och lanseringar av nya varumärken, koncept och produkter. Vår produktportfölj består av en kombination av internationella varumärken och varumärken med svenskt ursprung. Vi verkar inom en mängd produktkategorier och driver försäljning gentemot dagligvaruhandel, servicehandel, apotek, sportfackhandel, fackhandel och foodservice. En dag på jobbet innebär hög energi, en kul stämning och korta beslutsvägar. Conaxess-gruppen ägs av Aurelius Invest, ett börsnoterat bolag med säte i München, Tyskland. Läs mer om företaget på http://conaxesstrade.com

Vill du arbeta
 • I ett lönsamt företag med starka ägare?
 • i en stark och varm företagskultur?
 • med en bred och spännande produktportfölj?
 • i ett företag präglat av ständig utveckling, hög energi, mycket humor och korta beslutsvägar?
Då kan du vara vår nya Regionala Key Account Manager!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Regional Key Account Manager har du ett helhetsansvar för den totala försäljnings- och lönsamhetsutvecklingen med dina lokala kunder inom ditt distrikt. (Lokala kunder = lokala grossister och vissa utvalda kedjekunder samt större fristående kunder).
Du ansvarar för att på ett proaktivt sätt skapa tillväxt inom hotell, restaurang och café "HORECA" för såväl varumärkesägare som Conaxess Trade.
Att upprätta och kontinuerligt uppdatera kundplaner. Kundplaner består av att klargöra existerande affär, identifiera möjligheter till utveckling och mål sätta respektive kund.
Som Regional KAM är du även ansvarig att upprätta kontakt med slutkunder till respektive lokal grossist. Detta för att säkerställa förbrukning av Conaxess Trade produkter och de varumärken som Conaxess Trade representerar.

Nyckelarbetsuppgifter
 • skapa en bra och affärsmässig relation med lokala kunder
 • genomföra presentationer och demonstrationer på kund av befintliga produkter och nyheter
 • att delta på och planera lokala och centrala mässor, ca: 20-tal per år
 • genomföra prov-frukost/lunch/fika på lokala grossistkontor
 • arbeta utifrån lagd säljcykelplan, uppsatta KPI:er och mål
 • att säkerställa att policy och riktlinjer beslutade av Conaxess Trade följs
Kvalifikationer
Förutom att du älskar mat och att göra affärer. Tror vi att nedan nyckelord är avgörande för att lyckas som Regional Key Account Manager hos oss
 • Proaktiv och engagerad
 • Affärsmässig framtoning
 • Energisk och självgående, fokuserad med stor vinnarinstinkt
 • Strukturerad med bra planeringsförmåga
 • God analytisk förmåga
 • Positiv inställning och god samarbetsförmåga
 • Prestigelös
Vi ser gärna att du har erfarenhet som säljare och/eller har arbetat inom foodservice. Lämplig bostadsort är Stockholm med omnejd.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett expansivt företag i ständig utveckling! Conaxess har en stark och varm företagskultur och präglas av hög energi, tillväxt och korta beslutsvägar.

Du kommer rapportera till Head of Foodservice och ingår i ett rikstäckande team som fyra gånger om året möts på utvecklande och inspirerande konferenser.

Vi har kollektivavtal med Svensk Handel och erbjuder fast månadslön, bonus, friskvårdsbidrag och tjänstebil.

Ansökan och Upplysningar
Du ansöker med CV och personligt brev. Vi kommer att gå igenom ansökningar och göra intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 mars 2024.

Har du frågor kring tjänsten kontakta

Head of Foodservice, Tor Enander, tel: +46 76 720 63 74 mail: tor.enander@conaxesstrade.com

ANSÖKAN
Ansök snabbt genom att fylla i din e-post nedan och välj fortsätt.
Conaxess Trade Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 mars 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren