Hoppa till innehåll
Compricer logotyp

Försäkringssäljare

Ansök nu

Är du intresserad av att jobba i ett riktigt trevligt, proffsigt gäng som gillar att ha kul på jobbet? Tycker du att det är spännande med försäljning? Då tycker vi att du ska fortsätta att läsa här nedan.

Det går bra för oss på Compricer och nu stärker vi vår försäkringsförmedling med flera nya kollegor!

Om rollen

Dina dagar kommer att bestå av att ta kontakt med kunder och kartlägga deras försäkringsbehov och presentera bolagets kostnadsfria försäkringsjämförelse.

I den här rollen ser vi att du har 100 % fokus på din försäljning. Vi erbjuder en plats där du själv kan påverka hur mycket du vill tjäna samt utvecklas inom sälj.

Hos oss har du självklart stöttning och coachning i form av kunniga teamchefer och även kollegor. Det är en roll för dig som vill lära dig försäljning och arbeta på ett företag som är mån om dig och din utveckling. Här blir du en del av, inte en i mängden. För att lyckas som försäkringssäljare behöver du trivas med ett högt tempo och vilja arbeta med luren som verktyg.

Vi söker dig som

  • Som har ett inre driv och är ihärdig

  • Som är kreativ och snabblärd

  • Är målmedveten och drivs av att se resultat

  • Är social och utåtriktad

Vi erbjuder

  • En heltidstjänst

  • Höga provisioner utan lönetak

  • Vidareutbildningar i försäljning och personlig utveckling

  • Aktiviteter, tävlingar och events

Låter det intressant?

Vi misstänkte det och det gör oss verkligen glada. Vi hanterar sökande löpande så missa inte din chans att bli en del av oss, klicka på ansökningsknappen och ta chansen att bli en del av Sveriges största jämförelsetjänst.

Som en del av denna process kommer vi att genomföra arbetspsykologiska test och på slutkandidater genomförs en bakgrundskontroll.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 nov. 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget ca 100 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted, tillsammans med SvD, Aftonbladet, Blocket, Lendo, Prisjakt med flera.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare