Hoppa till innehåll

Är du intresserad av att jobba i ett riktigt trevligt, proffsigt gäng som gillar att ha kul på jobbet? Tycker du att det är spännande med försäkringar? Då tycker vi att du ska fortsätta att läsa här nedan.

Det går bra för oss på Compricer och nu stärker vi vår försäkringsförmedling med flera nya kollegor!

Om rollen

Att arbeta som försäkringsförmedlare på Compricer innebär att kontakta och hjälpa de kunder som själva valt att visa intresse för att se över sina försäkringar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som säljare samtidigt som du utvecklas inom försäkringsområdet. Detta är en roll för dig som tycker om att hjälpa kunder genom att genomföra behovsanalyser och tar fram förslag på de försäkringslösningar som passar kunden allra bäst. Anställningen inleds med en utbildning, där du får alla verktyg du behöver för att känna dig trygg i din roll som försäkringsförmedlare.

Om dig

Erfarenhet av försäljning och försäkringsbranschen är meriterande men inget krav. Det vi värderar högst är dina personliga egenskaper. För att trivas och vara framgångsrik i rollen tror vi att du är engagerad, driven och ambitiös. Tempot är stundtals högt, något vi tror att du tycker om. Du gillar att göra affärer, är orädd, målinriktad och vill utvecklas som säljare. Du är lyhörd med god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du trivs med eget ansvar men älskar också att tillhöra ett team.

Vi erbjuder

Compricer är ett företag med en glad och energifylld kultur, aktiviteter, tävlingar och gemensamma AW:s. Vi älskar att hitta på saker tillsammans för att skapa bra relationer och bygga sammanhållning inom gruppen.

Förutom utbildning och sjukt trevliga kollegor så erbjuder en fast grundlön i kombination med en förmånlig provisionsmodell samt bonusar. Därtill friskvårdsbidrag om 4000 kr/år. Vi arbetar måndag-fredag, kontorstider.

Om Compricer
Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi och hjälper varje år flera hundra tusen kunder till ett bättre val. Vi är i dagsläget cirka 100 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag såsom Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.

Låter det intressant?

Vi misstänkte det och det gör oss verkligen glada. Vi hanterar sökande löpande så missa inte din chans att bli en del av oss, klicka på ansökningsknappen och ta chansen att bli en del av Sveriges största jämförelsetjänst.

Som en del av denna process kommer vi att genomföra arbetspsykologiska test och på slutkandidater genomförs en bakgrundskontroll.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 maj 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget ca 100 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted, tillsammans med SvD, Aftonbladet, Blocket, Lendo, Prisjakt med flera.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare