Hoppa till innehåll
Compricer logotyp

Business Controller

Ansök nu

Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi och hjälper varje år flera hundra tusen svenskar till ett bättre val i deras privatekonomi. Compricer är en del av Lendo Group och Schibsted Financial Services, där Schibsted har samlat flera tillväxtbolag, både nystartade och mera etablerade. Kika gärna in och läs mer HÄR!

Vi söker nu en entusiastisk och affärsorienterad Business Controller som vill vara med och bidra till Compricers fortsatta framgång!

Om rollen
Vi erbjuder en roll som Business Controller där du genom att addera det finansiella perspektivet kommer att ha en mycket viktig del i affären för Compricer. Vi vill att du arbetar nära verksamheten och agerar som en proaktiv sparringpartner. Mer konkret innebär det:

 • Bokslut - analyserar, rapporterar och följer upp företagets olika delar i syfte att säkerställa både kort- och långsiktiga mål

 • Ad-hoc analyser och skapande av presentationer baserad på ledningens behov

 • Extern rapportering; Bokslutskommentarer och analyser

 • Finansiell planering, budgetering och prognostisering

 • Att stödja och utmana verksamheten genom: business case, olika projekt, lönsamhetsuppföljning per kategori, intern rapportering, beslutsunderlag och proaktivt föreslå förbättringsåtgärder

 • Ansvara för, samt säkra och utveckla KPI-rapporter

 • Säljcontrolling, stötta de olika callcenter-funktionerna med säljuppföljning, analyser, lönsamhet, provisionsmodeller etc

 • Ansvara för provisioner till säljteamen

 • Samarbete med övriga affärsområden inom Lendo Group

Som Business Controller på Compricer kommer du att få arbeta nära Compricers VD, finansteamet på Lendo Group och Schibsted samt andra kontaktytor inom hela organisationen.

Om dig
För att trivas och vara framgångsrik i rollen tror vi att du är engagerad, driven och prestigelös som person. Du är nyfiken att verkligen förstå affären och dess olika delar och på så vis kunna hjälpa till att utveckla och driva den framåt. Driven i att vilja bidra med och implementera idéer, projekt och förbättringsmöjligheter för att driva Compricers affär framåt. Du kan med enkelhet växla mellan detaljer och helhetsbild då du kommer att jobba både operativt och strategiskt. Du är ambitiös och arbetar självgående men jobbar även mycket bra i grupp. Du är en god kommunikatör med social förmåga. Självklart är du strukturerad, noggrann, håller deadlines och levererar kvalitet.

Kvalifikationer

 • Civilekonom alternativt eftergymnasial utbildning inom ekonomi

 • Erfarenhet från revision och/eller kvalificerat controllerarbete i minst fyra år

 • Vi ser gärna att du har erfarenhet från digital verksamhet

 • Van användare av ekonomisystem & har bra systemförståelse

 • Van att hantera, bearbeta och analysera stora mängder data

 • Mycket goda kunskaper inom Microsoft Office, främst Excel

Låter det intressant?
Sista ansökningsdatum är den 30/9 men vi påbörjar urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals människor till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget ca 100 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler i centrala Stockholm. Compricer ingår i Lendo Group som är en del av Schibsted, tillsammans med SvD, Aftonbladet, Blocket, Prisjakt med flera.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare