Hoppa till innehåll
Ansök nu

Operativ säljchef & marknadschef
till Stockholm

Vi expanderar och letar efter en säljchef och marknadschef som vill vara med och fortsätta vår framgångsrika resa att utveckla vår position på marknaden. Din uppgift blir att med ditt team, sälja och marknadsföra hela Comfortzones innovativa produktportfölj av värmepumpar till våra kunder som främst består av installatörer, byggherrar och återförsäljare. Du  rapporterar till vår VD.

Eftersom rollen som säljchef och marknadschef till viss del är en ny roll kommer du vara med och forma den tillsammans med dina kollegor. Vi sitter i fräscha lokaler i Täby och har egen fabrik i Motala.

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande jobb i ett mycket framgångsrikt och väletablerat företag med stort fokus på kvalitet. Som säljchef och marknadschef blir du del av en prestigelös organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vi erbjuder marknadsmässiga, bra villkor. 

Vad har Johanna Kidby, Innesäljare, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har tidigare arbetat administrativt inom hotell och arbetade senast som säljkoordinator/orderadministratör. Comfortzone är ett innovativt företag med stora planer för framtiden som kändes helt rätt för mig i dessa tider där klimatet ligger i fokus, i och med deras energieffektiva och miljövänliga frånluftsvärmepumpar.

Det mest stimulerande med mitt jobb är att ha nära kontakt med våra återförsäljare och se till att deras beställningar blir så tillfredställande som möjligt, från order till leverans. Mina kollegor är orsaken till att jag trivs så bra här. Vi har en skön sammanhållning och skrattar mycket under arbetsdagen. Företaget i sig känns nytänkande, är lyhörda och jobbar ständigt med att hitta nya vägar till de bästa affärerna på marknaden."

Din profil
Till rollen som säljchef och marknadschef söker vi dig med erfarenhet från en liknande roll inom branschen alternativt närliggande bransch. Har du jobbat med föreskrivande led och/eller LOU är det mycket meriterande. Du är en trygg ledare som ser kopplingen mellan affärsmässighet och marknadsföring som självklar och förstår vad som krävs för att skapa resultat.

Vi ser också att:

  • Du har lång erfarenhet från försäljning med goda resultat inom B2B
  • Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet från samt förståelse för CRM-system
  • Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Du har körkort

Som person är du en god kommunikatör med genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende hos dina medarbetare och kunder. Prestigelöshet och ödmjukhet är andra egenskaper vi värdesätter. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus. Du når Marie på 070-657 80 74.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget 
ComfortZone AB grundades 2001 och förser idag tusentals hushåll med värme och varmvatten, med frisk inomhusluft och god ventilation som bieffekt. Sedan 2008 sker tillverkning i egen fabrik i Motala, där frånluftvärmepumpar levereras dagligen till såväl den svenska marknaden, som till företagets europeiska kunder i länder som Tyskland, Danmark, Holland och Irland för att nämna några. ComfortZone levererar frånluftvärmepumpar för småhus och till viss del även fastighetsvärmepumpar för flerbostadshus, som ger husägaren väsentligt lägre investeringskostnader samt bättre driftsekonomi jämfört med många andra värmesystem. 

ComfortZone ingår i den holländska industrigruppen Inventum Beheer B.V. som har fokus på förnyelsebar energi, värmepumpar, värme- och varmvattensystem. 

Läs mer på vår hemsida https://www.comfortzone.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 nov. 2023 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare