Hoppa till innehåll

Affärsinriktad CFO till ComfortZone

Till ComfortZone söker vi nu en engagerad och initiativrik Chief Financial Officer (CFO) som har ögonen på framtiden och vill vara med och forma utvecklingen av ett mellanstort lokalt företag med spännande framtidsutsikter. Om du besitter driv, ambitioner och modet att ta dig an utmaningen är detta din chans till en nyckelroll där du dessutom blir en del av en härlig ledningsgrupp präglad av hög entreprenörsanda.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som CFO har du det övergripande ansvaret för att leda och driva företagets ekonomiavdelning. Ekonomifunktionen består idag av nuvarande CFO, en ekonomiassistent som du kommer att ha personalansvar för samt viss outsourcad hjälp. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
  • Månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisning och deklarationer
  • Budget och prognos samt analys och uppföljning av kostnader och intäkter
  • Företagets löner (själva lönehanteringen är outsourcad men du har det interna ansvaret för löneprocessen)
  • Identifiera förbättringsmöjligheter och effektivisera processer
  • Rapportering till styrelse och koncernföretag
  • Extern kontakt med revisorer etc
Kvalifikationer
  • Civilekonom eller motsvarande utbildning med inriktning mot redovisning eller revision
  • Flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
  • Goda kunskaper i Excel
  • Professionella kunskaper i svenska och engelska
Du får gärna ha erfarenhet av arbete på ett medelstort bolag och vi ser att du har med dig en stor förståelse för hela ekonomiprocessen. Som person är du strategisk och har ett brett perspektiv på frågor samt förmågan att ta initiativ för att uppnå resultat. Har du erfarenhet från tillverkande industri, eller erfarenhet från ett affärssystembyte är det meriterande.

Start: omgående med hänsyn till uppsägningstid
Stad: Motala eller Stockholm (Täby)

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på felicia.engvall@pn.se.
ComfortZone logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Felicia Engvall
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

ComfortZone beskriver sig själva som innovatören bland dagens frånluftsvärmepumps-producenter. Företaget ligger i framkant med ny energieffektiv teknik som förser tusentals svenska och utländska hem med hela dess värme och varmvattenbehov. ComfortZones kunder finns i Sverige och Europa. Med en årlig omsättning på cirka 180 miljoner kronor och en personalstyrka på ungefär 50 personer tar ComfortZone nu nästa steg genom att flytta till nya, optimerade lokaler i Motala under december.

Företaget har av strategiska skäl valt att ha sitt huvudkontor i Täby där VD, Teknisk chef, Försäljningschef samt nuvarande ekonomifunktion utgår ifrån. Produktionsverksamheten är förlagd i Motala. För den här tjänsten är vi öppna för placering i båda orterna, utgår man från Täby kan man dock förvänta sig fler resor till Motala än åt andra hållet.
https://comfortzone.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga