Hoppa till innehåll
Combitech logotyp

Mjukvaruutvecklare till Combitech i Stockholm

Ansök nu
Utmana teknikens gränser och accelerera utvecklingen av ett mer hållbart och smartare samhälle som utvecklare hos Combitech!

Combitech grundades för 40 år sedan av försvars- och säkerhetskoncernen Saab och vi har sedan dess bidragit till ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Som utvecklare hos oss kommer du med hjälp av teknologi och tillsammans med dina kollegor hjälpa verksamheter, samhällen och vårt totalförsvar att stå stadigt inför framtidens utmaningar.

Om du trivs i självorganiserade agila team och vill jobba med spännande uppdrag hos kunder inom till exempel telecom, industri eller framtidens försvar, välkomnar vi dig som mjukvaruutvecklare till oss!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig spännande uppdrag - tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. För oss är kompetensutveckling en självklar del av jobbet och förutom att din personliga utveckling är i fokus erbjuder vi dig:
  • Uppdrag som har fokus på nyutveckling och högteknologiska lösningar
  • Fast marknadsmässig månadslön och pension - oavsett hur din beläggning för tillfället ser ut
  • Förmåner såsom arbetstidsförkortning, generöst friskvårdsbidrag och inställningen att ett hållbart livspussel samt trygghet hjälper dig att växa och utvecklas både som människa och konsult.
Läs mer här: https://www.combitech.se/din-karriar/att-jobba-hos-oss/

Det här gör du hos oss

Som konsult på Combitech kommer du ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete. Vi arbetar med produktutveckling i alla dess faser och arbetsuppgifterna sträcker sig från allt mellan systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering och test beroende på kundens behov. Vi bygger upp självstyrande agila team som tillsammans tar sig an nya uppdrag. Just nu har vi exempelvis sådana team inom telecom och försvarsindustrin. Vi utvecklar bland annat med C, C++, Python och Java.

Ditt team och arbetsplats

Ditt team består av ett härligt gäng kompetenta och nyfikna kollegor med olika specialistområden men ett gemensamt engagemang för utveckling. Ni har stor frihet att själva planera ert arbete och förfina er arbetsmetodik. Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll för dig i teamet.

Teamet varvar kontorsarbetet med att jobba hemifrån och vårt kontor ligger i Alvik, Stockholm.

Mer om dig

Vi tror att du är ansvarstagande och trivs i ett samarbetsinriktat team där du förstår att gruppens framgångar är dina framgångar. Du uppskattar att testa nya idéer och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet samt välkomnar olika perspektiv och förslag på lösningar.

Vi ser att du har tidigare arbetserfarenhet av mjukvarubranschen och därmed har kompetens inom några olika programmeringsspråk och metoder. Tidigare arbete inom de teknikbranscher Combitech verkar är meriterande. Det är positivt att ha arbetat med exempelvis Linux, C++, Python, Cloud, datatransmission och stora datorsystem.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Combitech bidrar till utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Genom att kombinera vår solida erfarenhet och kunskap från försvars- och industrisektorn säkerställer vi att verksamheter, samhällen och Sveriges totalförsvar står stadiga inför framtidens utmaningar.

Vi är en Nordisk tech lösnings- och konsultpartner som utgörs av 2100 passionerade experter som tillsammans med våra kunder arbetar med att utmana teknikens gränser för att göra skillnad. Du får samma anställningstrygghet hos Combitech som i vilket företag som helst - med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare