Hoppa till innehåll
Combitech AB logotyp

Recruitment Specialist till Combitech

Du kommer huvudsakligen att driva interna rekryteringsprocesser från kravprofil till signering, både självständigt och i samarbete med organisationens chefer. De roller vi rekryterar till är främst seniora experter och konsulter inom olika områden så som bland annat tekniska profiler, ingenjörer, utvecklare, management- och säkerhetskonsulter.

Du kommer att ingå i ett mindre och nationellt utspritt team om 9 personer, samt rapportera till Head of Talent Acquisition som sitter i Malmö. Du kommer utgå från vårt kontor i Alvik där det sitter drygt 200 personer och en annan kollega. Utöver detta arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor som sitter runt om i landet på något av våra kontor i Malmö, Linköping och Göteborg. Vi har månadsvisa avstämningar som sker personligen eller digitalt. Trots att vi arbetar mycket på distans är det viktigt för oss med en ”vi-känsla” där vi alltid ställer upp, peppar och finns tillgängliga för varandra vid behov.

Du erbjuds

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. Du erbjuds också en flexibilitet att arbeta hemifrån några dagar i veckan. Utöver detta erbjuds mycket goda förmåner och villkor.

Din profil
  • Du har några års arbetslivserfarenhet som rekryteringskonsult, rekryterare eller haft en annan roll där rekrytering varit din huvudsakliga arbetsuppgift
  • Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom HR eller annat relevant område
  • Meriterande om du har tekniskt intresse och kunskaper inom IT
Vi ser att du är mycket trygg i dig själv och i din roll som rekryterare, samt har en förtroendeingivande och prestigelös approach gentemot din omgivning. Du trivs i händelserika miljöer och har en fallenhet att snabbt anpassa dig till den person och situation du har framför dig. Förutom ditt flexibla tillvägagångssätt så har du också en konsultativ sida där du är orädd att kliva in i en vägledande och kravställande roll där det behövs. Genom din kommunikativa sida har du lätt att skapa genuina relationer, på både kort och lång sikt. Du är samtidigt målfokuserad och lösningsorienterad, samt har en inre motor som ständigt driver dig framåt mot god leverans.

Då vi rekryterar till säkerhetsklassade yrkeskategorier så kommer även du att genomgå en säkerhetsprövning i slutet av rekryteringsprocessen.

Om Combitech

Vi är en techlösnings- och konsultpartner som utgörs av 2100 passionerade experter som tillsammans med våra kunder arbetar med att utmana teknikens gränser för att göra skillnad. Combitech står för ett helhetserbjudande som hjälper våra kunder växa på alla plan. Hela vägen från produkt- och affärsutveckling till verksamhetsutveckling och management.

Vi har idag drygt 30 kontor och finns i SV, NO och FI. Combitech riktar sig mot ett flertal olika marknader så som bland annat fordonsindustrin, bank & finans, försvarsindustrin, telekom och offentlig sektor. Läs mer om Combitech här.

Har vi väckt ditt intresse?

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre till fem korta frågor. Vi tar inte emot ansökningar per mail.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder, åldrar och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Testerna görs tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här - https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/.

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jessica Tschöp på jessica.tschop@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare