Hoppa till innehåll

Administratör
Stockholm / Kista

Är du en administrativ stjärna som gillar ordning och reda? Sveriges bästa aktör inom skärande verktyg söker nu en administratör till vårt huvudkontor i Kista.

Du kommer att arbeta i vårt kundserviceteam som idag består av fem personer som hanterar all kundsupport och stöder våra säljare på fältet. Att utveckla och förbättra vår kundsupport är en del av vardagen som du får möjlighet göra i ett dynamiskt företag med korta beslutsvägar. På kontoret i Kista jobbar totalt åtta personer.

Vi tror att du har erfarenhet av liknande roll exempelvis som ordermottagare, kundsupport, administratör, ekonomiassistent etc.

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att registrera order, upprätta enklare offerter, leveransbevakning, fakturamatchningar, kundinbetalningar och registervård. Till din hjälp har du vårt affärssystem M3 och ett CRM system som heter SuperOffice. Då vi jobbar väldigt decentraliserat ges stort utrymme till egna initiativ och idéer. Du har kontakt med kunder främst via mail samt daglig kontakt med våra leverantörer som i huvudsak finns i Tyskland. Kundkontakterna är främst inom fordon-, gruv- och övrig verkstadsindustri i hela Sverige. Du rapporterar till kontorschefen. 

Vi ställer några frågor till Tina Andersson som är kundsupport på Colly Verkstadsteknik 

Hur länge har du arbetat på Colly Verkstadsteknik?
Jag har jobbat här i 23 år.

Vilka är fördelarna med att jobba hos er?
Colly Verkstadsteknik är en mycket bra arbetsgivare som är mån av att du ska må bra och har bra förmåner som flextid, försäkringar etc. Jag har roliga och snälla medarbetare som tillsammans skapar en bra lagkänsla. Du får möjlighet att styra din arbetsdag i ganska stor utsträckning - frihet under ansvar. Ingen dag är den andra lik - det blir aldrig långtråkigt! Du får vara med och påverka utvecklingen på företaget - din röst och insats är viktig.

Vilka egenskaper behöver man ha för att trivas i jobbet?
Du behöver ha ett eget driv, att vilja göra sitt bästa för gruppen och kunderna. Vara social och en lagspelare, att kunna hoppa in och hjälpa till där det behövs och prioritera om i din planering. Våga säga vad man tycker.Vilka utmaningar finns i ditt jobb?Klara av att arbetsbördan varierar från dag till dag - man lär sig att prioritera det som är viktigast och att acceptera att ibland så är inte skrivbordet tomt när man går hem och tänka att det är en ny dag imorgon. Det är viktigt i dom lägena också att berätta för gruppen hur min situation ser ut och att be om hjälp"

Här kan du läsa mer om vad medarbetarna tycker om att jobba hos oss: https://career.masterhelp.se/colly-verkstadsteknik 

Placering
Kontoret är beläget i Kista med närhet till buss och tunnelbana. Även möjlighet till fri parkering.

Din profil

 • Ett par års arbetslivserfarenhet
 • Vana att arbeta under eget ansvar
 • Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Lagspelare

Meriterande

 • Erfarenhet från motsvarande tjänst
 • Erfarenhet av M3 eller liknande affärssystem

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder bra anställningsvillkor och kontinuerlig utbildning både internt och hos våra leverantörer. Vår organisation präglas av öppenhet, arbetsglädje och engagemang. För rätt person finns stora möjligheter att ta stort eget ansvar och utvecklas i ett expansivt företag. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi är kollektivanslutna.

Förmåner

 • Företagshälsovård
 • Friskvårdsbidrag
 • Massage
 • Träningstimme och gym på jobbet
 • Bonus baserat på resultatutveckling
 • Egen matsal i huset och vi har lunchsubvention
 • Möjlighet till 1-2 dagars distansarbete i veckan efter överenskommelse

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kontorschef Eleonor Andersson 070-250 41 69.

Ansökan med CV och personligt brev skickas endast via ansökningsknappen. Vi genomför urval löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringstjänster och marknadsföring.
Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget
Colly Verkstadsteknik säljer verktyg och utrustning inom skärande bearbetning till Svensk verkstadsindustri. Vi är idag 22 medarbetare, omsätter ca 110 Mkr och har god lönsamhet. Ingår i teknikhandelskoncernen Indutrade som omsätter ca 27 000 Mkr.

Vår affärsidé är att bygga långsiktiga affärsrelationer, vilket ställer krav på stort engagemang, lyhördhet, goda relationer samt fair business.  Vi representerar ledande tillverkare som Mitsubishi, Mapal, Yamawa, Haimer, CPT och Kelch.

Våra kunder finns främst inom svensk fordon- och verkstadsindustri. Läs mer om oss på www.collyverkstadsteknik.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 apr. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare