Hoppa till innehåll
Ansök nu
Världens bästa filterföretag söker nu en

Kundsupport / Säljsupport till Kista


Är du en teamplayer som får energi av att att ge bra service? Vi söker dig som är intresserad av teknik, har några års arbetserfarenhet och trivs med att arbeta självständigt. Det viktigaste för oss är inte vad du gjort förut, det är att du kommer in med ett bra engagemang och en vilja att lära och utvecklas tillsammans med oss i teamet.

Om arbetet som kundsupport / säljsupport
Som kundsupport hos oss på Colly Filtreringsteknik är du med och utvecklar affärer och smarta lösningar tillsammans med våra säljare. Kundkontakterna är främst industrier inom process, livsmedel, papper, massa, gruvor, stål, verkstad och kraft i hela Sverige. Du kommer att arbeta i vår kundservicegrupp bestående av fyra personer som hanterar all kundsupport och stöder våra säljare på fältet. Att utveckla och förbättra vår kundsupport är en del av vardagen.

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att göra offerter, hantera avtal och registrera ordrar, därför behöver du vara väl förtrogen med officepaketet. Till din hjälp har du ett CRM system som heter Lime samt vårt affärssystem M3. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer ha kontinuerlig kontakt med kunder via telefon samt daglig kontakt med våra leverantörer som i huvudsak finns i England, Tyskland & USA. Du rapporterar till Teamledaren för kundservice.

Placering
Vi har kontoret i Kista, lämplig bostadsort är norr om Norrtull.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder bra anställningsvillkor och kontinuerlig utbildning både internt och hos våra leverantörer (främst inom Europa). Vår organisation präglas av öppenhet arbetsglädje och engagemang. Vi gör mycket gemensamma aktiviteter som t.ex. innebandy, trevliga AW kvällar, julfest för alla anställda och deras familjer. För rätt person finns stora möjligheter att ta eget ansvar och utvecklas i ett expansivt företag. Då vi jobbar väldigt decentraliserat ges stort utrymme till egna initiativ och idéer.

Vi är en stabil och trygg arbetsgivare sedan 1957 som månar om vår personal. Vi är kollektivanslutna och ingår i börsnoterade Indutrade koncernen som är en bra och stark finansiell ägare.

FAKTA OM TJÄNSTEN

Din profil:

 • Ett par års arbetslivserfarenhet
 • Vana att arbeta under eget ansvar
 • Goda kunskaper i Svenska & Engelska (tal och skrift)
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Tekniskt intresserad
 • Lagspelare
 • Meriterande är om du arbetat med liknande uppgifter eller har erfarenhet från M3

Förmåner

 • Företagshälsovård
 • Friskvårdsbidrag
 • Massage
 • Träningstimme & gym på jobbet
 • Bonus baserat på resultatutveckling
 • Egen matsal i huset och vi har lunchsubvention

Villkor

 • Tillsvidareanställning
 • Kollektivanslutna
Tre frågor till Roger Johansson, Teamledare på Colly Filtreringsteknik

Vad är anledningen till att du valt att arbeta här på Colly Filtreringsteknik?
Jag har jobbat här i 13 år. Anledningen till att jag stannat så länge är att jag trivs bra och det är en platt organisation. Man har möjlighet att påverka sin vardag. Vi har också bra förmåner som gör att jag kan prioritera hälsan. Jag trivs ihop med mina kollegor, det är inte bara en arbetsplats, vi har roligt även utanför ordinarie arbetstider. Att vara en i teamet och ha roligt på jobbet betyder mycket för oss.

Vad gör företaget för att få sina medarbetare att trivas?
Man har frihet under ansvar och kan påverka sin egen vardag. Företaget bjuder också på 1,5 idrottstimme i veckan för att vi anställda skall kunna prioritera vår hälsa. Vi har också ett gym i huset som vi fritt kan använda. Vi har även organiserad träning två dagar i veckan. Friskvårdstiden innebär att man får tid till att träna och det tror jag är ett vinnande koncept för de anställdas hälsa och välmående. Företaget bjuder även på 30 min / månad om man vill gå och få t.ex. massage. Vi har även friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vilka egenskaper behöver man ha för att trivas med jobbet?
Vi letar efter en lagspelare som kan hugga i när det behövs. Stundtals har vi mycket att göra, då kämpar vi tillsammans som ett team. För rollen som kundsupport behöver man också vara strukturerad. Det är en fördel att tidigare ha arbetat exempelvis som administratör, innesäljare, orderadministratör, säljsupport eller kundsupport, men att du har rätt personliga egenskaper är det viktigaste för oss.

Vi har högt i tak och det är upp till individen att lägga upp sitt arbete, man är väldigt självgående. Vi har mer morot än piska - det skall vara roligt att gå till jobbet!

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/collyKontakt
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamledare Roger Johansson, telefon

08-7030100. Din ansökan skickar du via ansökningsknappen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringstjänster och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.Colly Filtreringsteknik AB grundades 1957 och är en ledande leverantör av filtrering och separationsteknik till svensk industri. Företaget ingår i handelsgruppen Indutrade. Vi är ett 15-tal anställda som arbetar i bransch- och applikationsinriktade team med att lösa kundernas behov av renhet och separation. Produkterna kommer framför allt från den världsledande tillverkaren Pall Corporation. Våra kunder finns inom pappers- och massaindustri, gruvindustri, stålindustri, verkstadsindustri, livsmedel, läkemedel, kraftindustri och OEM.

Läs mer om oss på www.collyfiltreringsteknik.se.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare