Teknisk säljare
Stockholm / Arninge

Varmt välkommen att vara med på en spännande resa tillsammans med ett av de ledande företagen inom försäljning, uthyrning och service / reparationer av svetsmaskinutrustningar och tillbehör. Nu söker vi efter en härlig kollega som ska stärka vårt team på Collett Svetsmaskinsservice. Du kommer att få ta hand om våra kunder och serva dem med de bästa produkterna samt den bästa servicen.

Arbetsuppgifter & ansvar

  • Ansvara över och fortsätta våra goda relationer till existerande kunder samt ansvara och bearbeta nya kunder
  • Leverera hög servicegrad till våra kunder genom att vara kreativ och rådgivande
  • Offerera och följa upp med kund
  • Hantera logistik av produkter och maskiner

Vi erbjuder
Som teknisk säljare har du en viktig roll i ett litet team med stor möjlighet att påverka och göra skillnad i branschen. Du får en bra fast månadslön samt tjänstebil på ett trevligt och familjärt företag.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du

  • Har erfarenhet av B2B-försäljning mot företag inom svets, tillverkande industri eller industriförnödenheter. Meriterande om du arbetat inom eller med svetsning
  • Trivs med att jobba i team där vi hjälps åt att göra alla kunder nöjda
  • Kommunicerar obegränsat på svenska och engelska, både i tal och skrift
  • B-körkort

Vi tror att du brinner för att skapa kundnytta, gillar att ta ansvar samt har ett starkt driv och stor ödmjukhet. Vi ser även att du är en självgående, nyfiken och kreativ vinnarskalle. Du kan arbeta både kortsiktigt och långsiktigt och är van att ta egna initiativ. Som teknisk säljare ser vi även att du är engagerad och tycker det är inspirerande att jobba med dina kollegor som brinner för kunden och Colletts framgång.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Munoz, tel. 08-51481645 och Ulf Hammar, tel. 08-51481646.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Collett Svetsmaskinservice AB är ett familjeägt företag med 14 anställda. Företaget har sitt säte och lokaler i Täby. Huvudsaklig verksamhet är försäljning, uthyrning och service/reparationer av svetsmaskinutrustningar. Vi för även ett stort sortiment av andra industriförnödenheter. Läs mer på www.collett.se

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!