Hoppa till innehåll
Coherent logotyp

Processingenjör inom våtkemi

Ansök nu
Vill du arbeta inom halvledartillverkning och kemi? Coherent söker nu en processingenjör inom våtkemi till Järfälla i Stockholm

Motiveras du av att arbeta i en dynamisk, snabbväxande och internationell organisation med korta beslutsvägar? Vill du arbeta i ett teknikinnovativt bolag med många banbrytande optoelektroniska produkter i världsklass? Som processingenjör inom våt-arean bidrar du med din kompetens inom våtkemiska processer och halvledartillverkning, där ditt fokus blir att ansvara för och och utveckla processer inom våt-arean.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet.

Dina arbetsuppgifter

Som processingenjör på Coherent ansvarar du för att upprätthålla och förbättra tillverkningsprocesser inom våt-arean. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:
  • Vara djupt involverad i arbetet som sker inne i skivtillverkningen och specifikt inom våt-arean.
  • Ansvara för alla processteg som finns inom våt-arean.
  • Säkerställa att tillverkningsprocessen motsvarar de ställda kraven och identifiera utvecklingsbehov.
  • Utveckla och förbättra processteg och arbetsflöden i våt-arean.
  • Analysera resultaten från processkontrollerna för att identifiera trender och avvikelser i ett tidigt skede och utföra korrigerande åtgärder.
  • Utbilda och lära upp tekniker för nya verktyg och nya procedurer samt säkerställa att de kan utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt och säkert sätt.
Värt att veta

I rollen som processingenjör tillhör du avdelningen för arean Våt som idag består av tre medarbetare. Du samarbetar närmast med dina kollegor inom våt-arean samt andra areor såsom torretsning / tunnfilmsdeponering, epitaxi, litografi och nedtunning. Det innebär att du har många olika kontaktytor både med kollegorna på siten i Järfälla och med kollegorna runt om i världen.

Din arbetsplats är Coherents kontor som är beläget i Järfälla, Stockholm. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör eller PhD i kemi eller motsvarande inriktning. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin, produktion eller renrumsmiljö. Vidare ser vi gärna att du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du nyfiken och drivs av att förbättra och utveckla till exempel processteg och rutiner. Du är van att strukturera ditt arbete självständigt och strävar efter att uppnå goda resultat med hög kvalitet. Vidare är du kommunikativ och har förmåga att förklara saker på ett tydligt och förtroendeingivande sätt.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Dana Jennerström
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare