Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Utbilda framtida mätingenjörer?

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Vår samarbetsskola tillhör topp 10 största yrkesskolorna i Sverige och erbjuder utbildningar inom samhällsbyggnad, teknik och IT. I dagsläget har dom 1400 studerande i 60 olika klasser. Inom delen samhällsbyggnad är man störst YH-aktör i Sverige.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är intresserad av att utbilda blivande mätingenjörer som läser utbildningen mätingenjör - bygg och anläggning.
Du kommer att undervisa deltagarna i klassrumsmiljö totalt 14 timmar per vecka under kursens gång och undervisning bedrivs i Liljeholmen, Stockholm. Du kommer också att preparera material inför kursen innan den startar utifrån fastställd kursplan och efter kursavslut genomföra bedömning och betygsättning av examinationsuppgifter. Utbildare till följande kurser ska tillsättas och kurserna löper från hösten 2023 och framåt.

- Ritningsteknik (v.36-v.39)
- Mark och anläggningsteknik (v.40-v.47)
- Husbyggnadsteknik (v.50-v.5)
- Entreprenadjuridik (v.6-v.9)
- Geodesi, GPS och laserskanning (v.10-v.23)
- Programvaruhantering och modellbyggande (v.34-v.41)
- Examensarbete (v.18-v.23)

Vi ser gärna att utbildaren tar flera av kurserna, men är även intresserad om du kan ta enstaka. Ange i din ansökan vilka av kurserna som du skulle kunna vara intresserad av. Om du är företagare finns det möjlighet att arbeta som underkonsult i uppdragen.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta strukturerat i ditt arbete, har enkelt för att skapa relationer med din omgivning. Vidare tror vi att du har minst tre års erfarenhet av att arbeta praktiskt som mätingenjör med inriktning bygg och anläggning. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att utbilda på yrkeshögskola alternativt att du har genomfört intern utbildningar på din arbetsplats, handlett nya medarbetare eller praktikanter.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu


Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet! För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade. Vill du bli en av oss? Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare