Utbilda framtida drifttekniker?

Utbilda framtida drifttekniker?

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Vår samarbetsskola är grundad och drivs av arbetslivet i Sverige. Syftet är att tillse efterfrågan av kvalificerad arbetskraft för företag och organisationer. Alla utbildningarna har planerats och formats utifrån behov och genomförs i nära samverkan med arbetslivet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är intresserad av att utbilda blivande drifttekniker med inriktning kraft och värme/process. Du kommer att undervisa deltagarna 1-2 dagar i veckan på distans, vilket innebär att du kan befinna dig på valfri plats i landet. Material finns att återanvända från tidigare utbildningsomgångar och för dig kommer att tonvikten ligga på inläsning av befintligt material. Efter kursavslut genomför du bedömning och betygsättning.

Utbildare till följande kurser ska tillsättas och kurserna löper från hösten 2023 till årsskiftet.

- Miljöteknik
- Driftteknisk matematik
- Elteknik/Elkunskap
- Energikunskap
- Kraftvärme, anläggning och fjärrvärme
- Underhåll och serviceteknik
- Systemkunskap industri
- Styr och reglerteknik
- Processkunskap och industrisystem

Vi ser gärna att utbildaren tar flera av kurserna, men är även intresserad om du kan ta enstaka. Ange i din ansökan vilka av kurserna som du skulle kunna vara intresserad av. Om du är företagare finns det möjlighet att arbeta som underkonsult i uppdragen.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta strukturerat i ditt arbete, har enkelt för att skapa relationer med din omgivning.
Vidare tror vi att du har minst tre års erfarenhet av att arbeta praktiskt som drifttekniker med inriktning kraft och värme/process. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att utbilda på yrkeshögskola alternativt att du har genomfört intern utbildningar på din arbetsplats, handlett nya medarbetare eller praktikanter.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu


Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet! För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade. Vill du bli en av oss? Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering