Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Slutkundssäljare för Trädgårdsprodukter – B2B i Mellansverige

Ansök nu
Om företaget
Vill Du bli en del av vårt team och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?

TTI är ett av världens ledande företag inom design, utveckling och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa, till både konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernens strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor är ett viktigt inslag i vårt kulturella DNA. Dessutom ser vi alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett över har över 45 500 medarbetare och 2022 var omsättningen drygt 13,2 miljarder USD.

Techtronic Industries Nordic, med drygt 430 anställda och huvudkontor i Köpenhamn säljer främst varumärkena MILWAUKEE®, RYOBI® och AEG® i Norden samt Baltikum. Läs mer om TTI här: TTI Group - Working at TTI www.tti-careers.eu


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Slutkundssäljare bearbetar du en del existerande kunder men din fokus kommer ligga på nya professionella slutanvändare både självständigt och i samarbete med RYOBI® återförsäljare. Arbetet innebär att proaktivt bearbeta och skapa tillväxt på våra fokuskundgrupper inom Fastighetsunderhåll och grönyteskötsel ute på fältet i deras vardag både kommunalt och privatverksamhet. Du kommer att använda en demobuss som är fullt utrustad med produkter för att demonstrera hela RYOBI® produktutbud med batterimaskiner med ett extra fokus på våra kategoriprodukter för skog och trädgård. Du skall tillsammans med kollegorna i Slutkundsteamet driva tillväxt genom slutkundsbesök men du får också budgetansvar samt ansvara för din distriktsplanering.

Du kommer att ingå i det expanderande svenska RYOBI® säljteamet som kommer att bestå av ca 20 personer med varierande roller.

Tjänsten utgår från hemmakontor och din tid spenderas mestadels på fältet. Jobbet kräver en del tjänsteresor med övernattning. Din bostadsort är någonstans inom distriktet.

Din profil
* Du har praktisk erfarenhet från branschen samt en dokumenterad förmåga att skapa affärer
* Du har goda relationsbyggande egenskaper och är fokuserad på att utveckla starka och långvariga relationer med våra kunder
* Du är bra på att planera din vardag och att jobba självständigt - men samtidigt en lagspelare
* Du brinner och motiveras av att utveckla nya affärer och är nyfiken på lära dig mer.
* Vi förväntar oss att du har utmärkt kunskap i svenska och en bra kunskap i engelska samt Office-paketet.

Vad kan vi erbjuda?
En spännande och utvecklande arbetsplats med ett brett spektrum av människor med olika erfarenheter. Trots olika bakgrund och internationaliteter har vi en sak gemensamt, nämligen vår ambition och passion för att arbeta med kunder och försäljning. Vi förväntar oss inte att du ska vara en expert men med nyfikenhet och driv kommer vi att investera mycket i ditt lärande och utveckling. Hos oss arbetar du digitaliserat vilket underlättar det dagliga arbetet och ge dig möjlighet till en effektiv vardag. Vi litar på dig och eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Vi är en liten jätte inom vår bransch men vår företagskultur rymmer ett desto större hjärta! Våra förmåner är ett sätt att främja din hälsa samt visa vår uppskattning. Så förutom marknadsmässiga löner erbjuder vi därför alla våra anställda:
* Sjukvårdsförsäkring
* Friskvårdsbidrag
* Ålderspension
* Familjepension
* Omställningsförsäkring
* Bonus
* Och mycket mer

Ansökan
Techtronic Industries Nordic samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Chefsrekryterare Andreas Christiansen, via tfn: 0733-51 27 46. Ansök så snart som möjligt, dock senast den 1 Oktober via www.clockworkpersonal.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare