Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Serviceingenjör till ABB

Om företaget
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.

Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.

ABB Motion levererar ett komplett sortiment av motorer, generatorer och drivsystem för alla branscher och applikationer. Vi tillhandahåller högsta kvalitet och service till våra kunder över hela världen med fokus på att hjälpa till att använda energi på ett effektivt och hållbart sätt.

Är du en teknikintresserad person som älskar att bygga relationer och som dessutom är redo för nästa steg i din utveckling? Trivs du med utmanande teknisk problemlösning och en roll där du både får jobba självständigt och i team? Då kan din nya plats vara här hos oss på ABB i Kista. Inom Drivsystemservice har vi en marknadsledande tjänsteportfölj och en stor installerad bas i hela Sverige. Vår serviceverksamhet befinner sig i en stark tillväxtfas och efterfrågan på våra tjänster ökar och vi hoppas att du är vår nästa medarbetare!

Dina arbetsuppgifter
Som serviceingenjör hos oss har du en variationsrik vardag där du får vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet genom en omväxlande roll där du löser kunders problem med din fingertoppskänsla och logiska approach.
Du ges här möjligheten till att, med stor frihet planera ditt eget arbete där underhåll, idrifttagning, uppgradering och optimering av frekvensomriktare och strömriktare i våra kunders anläggningar står i fokus.
Att arbeta i team och projekt blir en naturlig del av tjänsten, liksom arbete med diagnostik med tillhörande åtgärdsförslag, konsultation, livscykelplanering och produktionsoptimering.
Som serviceingenjör ansvarar du även för genomförandet av våra serviceavtal samt är delaktig i försäljning och marknadsföring av våra tjänster och produkter.
Räkna med att beredskapstjänst ingår.
Då vi är ett globalt företag finns det stora chanser att jobba och utvecklas utomlands för den som önskar.
Våra kunder finns främst inom energi-, process- och tillverkningsindustrier och majoriteten av dem finns i närområdet, men du har även möjligheten att resa i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och har förmågan att anpassa sig efter kundernas behov.
Vidare ser vi att du har en gymnasie- eller högskoleutbildning med inriktning mot elkraft.
Om du har arbetat med idrifttagning eller underhåll av strömriktare och frekvensomriktare är det meriterande.
Med din vilja att ständigt lära sig och lösa problem är du en dröm för kunder ¬att samarbeta med!
Du är en analytiskt lagd person med förmågan att se nya affärsmöjligheter.
B-körkort och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav.
För att passa för tjänsten behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.
Självklart lockas du av att få bidra till förändring och utveckling av såväl vår verksamhet som teknik.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com.

[.]


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare