Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Säkerhetskoordinator till Coor

Om företaget
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Vill du bli en del av ett team som levererar marknadsledande säkerhetstjänster till några av Sveriges största bolag? Coor Säkerhet består av en engagerad och erfaren grupp experter och specialister inom säkerhet. Vårt team växer och vi söker fler Säkerhetskoordinatorer löpande under våren.

Dina arbetsuppgifter
Som säkerhetskoordinator arbetar du tätt ihop med en eller flera av våra nyckelkunder för att utveckla våra tjänster, möta kundens behov inom säkerhet och garantera hög kvalitet i leveransen.

I det dagliga arbetet kommer du att jobba tätt ihop med kollegor på Coor, underentreprenörer samt kundens egen personal. Arbetsplatsen kan komma att vara helt och hållet ute hos kund, eller en kombination av Coors kontor och kundens verksamhet.

I många fall representeras kunden av koncernsäkerhetschefen eller fastighetschefen på ett större företag, vilket innebär att du behöver ha erfarenhet av att arbeta med säkerhet och självständigt kunna företräda Coor och vår säkerhetsleverans baserat på erfarenhet och kunskap för att förebygga intrång, stöld, sabotage m.m.

Du kommer att arbeta med ett brett spektrum av säkerhetsfrågor som rör systematiskt säkerhetsarbete, tekniska säkerhetssystem samt personell bevakning och riskhantering. Du genomför också lokala säkerhetsprojekt och uppdrag, exempelvis riskanalys och utbildning. I relevanta delar samverkar du med brandskyddskoordinatorer.

Din profil
Vi tror att du som söker tjänsten har erfarenhet av säkerhetsområdet där du är van att arbeta med ledningsgrupper eller säkerhetsavdelningar hos kund. Du vet hur du på bästa sätt omvandlar kundens behov till lösningar.

Det är en fördel om du tidigare arbetat som konsult eller projektledare. Utbildning inom säkerhet är meriterande. Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du kan Officepaketet och har god vana av att skriva rapporter, utföra analyser och ta fram presentationer.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person med ledaregenskaper som har lätt för att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du är lösningsorienterad, har god analytisk förmåga och tycker om att driva förbättringsarbete.

I ditt arbete är du van att prioritera, strukturera och ta stort eget ansvar. Du är en serviceinriktad och flexibel lagspelare som kan rycka in där det behövs.

Vad erbjuder Coor?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, urval och intervjuer sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Karnland på 070 - 821 53 34, ulrika.karnland@clwork.se. Vi genomför bakgrundskontroll på all personal. Svenskt medborgarskap är ett krav liksom B-körkort. Resor i tjänsten förekommer.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 maj 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare