Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Erfaren projektledare/it-kravställare till Safe@Work

Ansök nu
Om ossOm företaget
Safe@Work Sweden AB är en helhetsleverantör inom arbetsmiljö- & säkerhetsutbildning med fokus på en säker och trivsam arbetsplats. Bolaget grundades 2015 av de två ägarna med filosofin att det ska vara enkelt att vara ett ansvarstagande företag och har sedan dess vuxit snabbt på marknaden tack vare deras stora engagemang, flexibilitet och fokus på hög kvalitet. Företagets erbjudande sträcker sig från en helhetslösning av arbetsmiljörelaterade utbildningar till kortare punktinsatser med allt från webbaserade till lärarledda kurser.

En tydlig framgångsfaktor har redan från start varit bolagets mycket kompetenta utbildningskonsulter som med sina gedigna kompetenser säkerställer hög kvalitet på kurstillfällen. Utöver Safe@Works arbete med att leverera kvalitativa utbildningar har de kontinuerligt arbetat med sitt sociala ansvar såväl som att begränsa sitt klimatavtryck. Hos Safe@Work är ingenting omöjligt, allt går att lösa med kreativitet och öppet sinne för nya tillvägagångssätt!

Dina arbetsuppgifter
Safe@work är en spännande arbetsplats med stora möjligheter för dig att kunna påverka företagets framtida utveckling. För att kunna möta den växande efterfrågan av utbildningar måste nu företaget ta nästa steg i sin digitalisering där fokus blir på att kvalitetssäkra och effektivisera leveransen. Därför rekryterar vi nu en person som ska ansvara för arbetet med att analysera befintliga processer och identifiera potentiella förbättringar samt effektiviseringar. Du kommer att leda arbetet med upphandling och införande av nya IT-lösningar, där du fungerar som en sakkunnig internt och kravställare gentemot IT-leverantör.

Din profil
Till denna roll söker vi dig som har jobbat i gränslandet mellan it och verksamhetsutveckling gärna som projektledare/it-kravställare eller processutvecklare. Du behöver lätt kunna sätta dig in i nya verksamheter och ha god förståelse vad IT och ny teknik kan skapa för möjligheter. Antagligen har du en relevant data/systemvetenskaplig eftergymnasial utbildning. För att passa i rollen har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, där du fått vara med och bygga struktur och/eller ansvarat över företagets processer.

Du har en stark analytisk förmåga, är van vid att arbeta självständigt och är duktig på att kommunicera. För att trivas på Safe@Work måste du vara prestigelös och kunna hjälpa till där det behövs då bolaget är under tillväxt. Men viktigast av allt är att du drivs av utveckling och att hitta kreativa lösningar med fokus på kvalitet och effektivisering tillsammans med ditt nya team. Vi ser gärna att tjejer söker denna spännande och utvecklande tjänst!


Ansökan
Safe@work samarbetar med Clockwork Rekrytering. Sök gärna tjänsten på www.clockworkpeople.se senast 2023-10-08. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Marie Palmucci på 0733-51 27 30. För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare