Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Kommunikatör sökes till kommande uppdrag i Stockholm

Ansök nu
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
För kommande uppdrag hos våra kunder runt om i Stockholm söker vi nu dig som är ute efter nya utmaningar som kummunikatör. Du kanske har ett jobb som kommunikatör idag eller så längtar du efter att få testa dina vingar inom ett nytt område - för oss är dina personliga egenskaper viktigast.

Som Kommunikatör kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på uppdrag. Vanliga arbetsuppgifter som förekommer är bland annat internt och externt kommunikationsarbete på strategisk och operativ nivå, planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser. Marknadsundersökningar och omvärldsanalyser, utforma informationsmaterial, rådgivning till kollegor i kommunikationsfrågor samt varumärkesarbete. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att uppdatera information på extern och intern webbplats samt arbete med digitala kanaler och sociala medier.

Arbetstider och omfattning på anställningen varierar såklart beroende på uppdrag, så vi tar gärna emot din ansökan oavsett om du vill arbeta heltid eller deltid. Det är alltid en fördel om du är tillgänglig med kort varsel.


Din profil
För att kvalificeras för denna roll ser vi att du har högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller likvärdig utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt att du har gymnasium utbildning samt fem års arbetslivserfarenhet som kommunikatör.

Vidare ser vi att du har:
* kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande
* goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.) samt
* webbpubliceringsverktyg (exempelvis Episerver, Sitevision m.fl.)
* erfarenhet av att arbeta med enkäter
* kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Meriterande är om du har:
* Erfarenhet av arbete i statliga/offentliga miljöer.

Urvalsprocessen pågår löpande under kommande period. Då urvalsprocessen sträcker sig över en längre tid kan responsen på din ansökan eventuellt dröja, men alla sökande kommer få återkoppling.

Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan!


Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.


Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare