Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

IT-Tekniker/ Helpdeskmedarbetare sökes till kommande uppdrag i Stockholm!

Ansök nu
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
För kommande uppdrag hos våra kunder i Stockholm söker vi nu dig som är ute efter nya utmaningar som IT-Tekniker eller helpdeskmedarbetare. Du kanske har ett likande arbete idag eller så längtar du efter att få testa dina vingar inom ett nytt område - för oss är dina personliga egenskaper viktigast.

Dina arbetsuppgifter som Helpdeskmedarbetare kommer att bestå av bland annat se till att IT-utrustning fungerar, tillhandahålla servicestöd via t.ex. telefon, e-post och chat mot användare avseende hård- och mjukvara, administrera IT-miljöer (t.ex. användarkonton, behörigheter och utskriftsköer) samt instruera användare i hur de ska arbeta med olika program.

Arbetsuppgifter som förekommer som IT-Tekniker är att ansvara för att den dagliga driften fungerar, arbete med felsökning och bedömningar hur fel bäst ska åtgärdas, drift och utveckling av kundens lokala nätverksmiljö, ge stöd och support till användarna samt sköta datakommunikation, drift och datasäkerhet i större nätverksmiljöer med datorer på olika orter och också i globala nätverk. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är exempelvis:
* testa nya produkter och informera användarna om nyheter
* installera och anpassa datorer som sköter kommunikationen i nätverket, till exempel routrar, servrar och arbetsplatser
* arbeta med att göra IT-driften säker (till exempel installera brandväggar)
* installera program och anpassa dem till nätverket
* ansvara tekniskt för visningar i konferensutrymmen, av exempelvis dator, projektor, videokamera och ljudanläggning
* backuphantering
* administrera standardsystem såsom mail och kalender
* administrera backup- storage- och applikationsservrar.

Arbetstider och omfattning på anställningen varierar såklart beroende på uppdrag, så vi tar gärna emot din ansökan oavsett om du vill arbeta heltid eller deltid. Det är alltid en fördel om du är tillgänglig med kort varsel. mer på www.clockworkpersonal.se


Din profil
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare IT erfarenhet. Antingen har du några års arbetslivserfarenhet som området, alternativt har dina tidigare arbeten eller andra åtaganden innefattat liknande arbetsuppgifter. Du har mycket god datorvana och kan utan problem navigera mellan olika system. Din kommunikativa förmåga är god och du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För dessa roller är det ett krav att du har en högskoleutbildning inom IT, gärna som ingenjör med datainriktning eller annan likvärdig IT-utbildning samt att du har något års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du har goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation samt informationssäkerhet samt grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt

Det är även krav att du har:
* kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)

Som person tror vi att du är en nyfiken, engagerad och ödmjuk person med stor samarbetsförmåga samt har ett flexibelt förhållningssätt till dina kollegor och arbetsuppgifter. Du är prestigelös och bidrar gärna till att utveckla arbetssätt. Du är kvalitetsmedveten, gillar bra struktur och kan dokumentera samt har en förmåga att arbeta på egen hand och tillsammans med dina kollegor i teamet.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.


Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?

Då urvalsprocessen sträcker sig över en längre tid kan responsen på din ansökan eventuellt dröja, men alla sökande kommer få återkoppling.

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Fouad khabout via mejl: fouad.khabout@clwork.se Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare