Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Handläggare till kommande uppdrag i Stockholm

Ansök nu
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
För kommande uppdrag hos våra kunder runt om i Stockholm söker vi nu dig som är ute efter nya utmaningar inom varierande handläggarroller. Du kanske har ett jobb som handläggare idag eller så längtar du efter att få testa dina vingar inom ett nytt område - för oss är dina personliga egenskaper viktigast.

Som handläggare kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på uppdrag. Vanliga arbetsuppgifter som förekommer är bland annat självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis, utarbeta förslag, exempelvis beslutsunderlag, planera och följa upp ärenden samt utreda, granska och handlägga ärenden, samt fatta beslut i enklare ärenden. Det kan även förrekomma arbetsuppgifter så som avrapportera utredningsresultat och ge förslag på beslut, analysera och utvärdera arbetsuppgifter och projekt, arbete av utredande och/eller samordnande karaktär samt genomföra och följa upp aktiviteter.

Arbetstider och omfattning på anställningen varierar såklart beroende på uppdrag, så vi tar gärna emot din ansökan oavsett om du vill arbeta heltid eller deltid. Det är alltid en fördel om du är tillgänglig med kort varsel. För kommande uppdrag hos våra kunder i Stockholm söker vi nu dig som är ute efter nya utmaningar. Du kanske har ett jobb som Handläggare idag eller så längtar du efter att få testa dina vingar inom ett nytt område - för oss är dina personliga egenskaper viktigast.


Din profil
Vi ser att du som söker har:
* godkänd gymnasium eller högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område
* minst 6 månaders arbetslivserfarenhet från liknande arbete
* kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Konversation sker vanligtvis på svenska i tal och skrift men du ska även vara bekväm med att konversera och skriva på engelska, då det ibland blir aktuellt. Vi ser att du har en positiv attityd och en god förmåga att etablera goda relationer som skapar en god stämning runt dig. Vidare ska du kunna arbeta med flera uppgifter samtidigt, se samband och konsekvenser samt självständigt kunna dra slutsatser därutav.

Urvalsprocessen pågår löpande under kommande period. Då urvalsprocessen sträcker sig över en längre tid kan responsen på din ansökan eventuellt dröja, men alla sökande kommer få återkoppling.

Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan!

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare