Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Ekonom med Controllerinslag

Ansök nu
Om företaget
Nomo Kullager grundades 1948 och har sedan dess utvecklat relationer med ledande och globala premiumtillverkare vilket resulterat i ett unikt teknologi- och produktutbud inom lager. Vartefter företaget har utvecklats har vi adderat närliggande teknik till deras utbud, utan att kompromissa på deras specialistroll. Dem erbjuder alla typer av glid- och rullningslager, transmissioner, tätningar och tillbehör kombinerat med en hög teknisk kompetens och hög leveransförmåga. Med ca 180 högutbildade och erfarna medarbetare, baserade på 19 platser runt om i Norden kan våra kunder lita på oss när de behöver specialistkunskap nära dem.

Dina arbetsuppgifter
Är du en lagspelare som brinner för ekonomi, siffror och analys? Då kan rollen som ekonom med controllerinriktning hos Nomo passa dig utmärkt!

Rollen bjuder på varierade arbetsdagar där du bland annat arbetar självständigt med att kontera, hantera och bokföra personalrelaterade kostnader. Du kommer jobba löpande med månadsavstämningar, rapportering av skattedeklarationer och moms, samt vara behjälplig med prognos och budget tillsammans med ekonomichef. Vidare kommer du att vara kontaktperson till leverantörer samt ha hand om rapportering av den svenska verksamheten. Du kommer även att få möjlighet att bredda din kompetens inom ekonomiområdet och till viss del arbeta med controller inriktade funktioner. Du kommer exempelvis ta fram årsbokslutsrelaterad information, samanställningar för hållbarhetsredovisning samt vara delaktig i olika förbättringsprojekt för Nomos fortsatta tillväxtresa.

Din profil
Det här jobbet passar dig som är initiativtagande, analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten i de arbetsuppgifter du tar dig an. Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av likande arbete inom ett medelstort bolag. För att trivas som ekonom hos Nomo är du en organiserad och prestigelös person som är mån om att göra ett bra jobb och trivs med att ta eget ansvar. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar med ditt engagemang till teamet, hos Nomo blir du en del av både ett framgångsrikt såväl som familjärt företag.

Vi ser även gärna att du har:

* Erfarenhet av ekonomisk kommunikation internt och externt
* Erfarenhet från ERP system och konsolideringssystem
* Erfarenhet av Office 365 och Power BI
* God kunskap i svenska och engelska

Ansökan
Vill du bli en viktig medarbetare för Nomos framgång? Tveka inte att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Nomo Kullager med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Asplund på mail: Julia.asplund@clwork.se

Ansök via www.clockworkpeople.se

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare