Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Brandskyddskoordinator till Coor

Om företaget
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Coor växer och söker löpande under våren ytterligare Brandskyddskoordinatorer till deras säkerhetsverksamhet med placering i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt och stabilt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Coor levererar brandskydd som en del av säkerhetsleveransen till flera av Coors stora kunder. Vi söker nu dig som vill vara med och arbeta mot dessa kunder i en koordinerande brandskyddsroll. Du kommer att ingå i teamet Security Management tillsammans med övriga Säkerhets- och Brandskyddskoordinatorer.

I rollen som Brandskyddskoordinator har du en bred nyckelroll där du kommer att ansvara för samordning, planering och arbetsfördelning inom ramen för Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA) hos våra kunder. De exakta arbetsuppgifterna varierar något beroende på kund och på din bakgrund men kan inkludera följande; Ansvara för tillståndsansökan gällande brandfarlig vara, agera sakkunnig i regelverk för utrymning, planering och funktion vid ny-, till- och ombyggnationer, ansvara för utrymningsövningar och utrymningsplaner samt vara med och koordinera och genomföra utbildningar inom brand och räddning.

Myndighetsbesiktningar och uppföljning av anmärkningar från revisionsbesiktning på brand-, gassläck- och sprinkelanläggningar kan också vara en del av dina arbetsuppgifter, liksom att vara ansvarig för insatsplaner och kontakt med räddningstjänsten och de platsbesök som genomförs hos kunder. Projektering och viss kalkylering samt offertarbete är också delar som ingår i dina sysslor.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har en dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat med brandskyddsfrågor under en längre tid, tex som brandskyddsansvarig på ett företag, konsult inom brandskyddsfrågor, brandingenjör, brandinspektör eller liknande.

Du har datorvana och utrycker dig väl i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att du ska passa i denna roll är det viktigt att du är strukturerad och noggrann, samt tycker om att jobba i team. Du är metodisk och analytisk och har förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara regelverk och dess konsekvenser.

Då du har kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor ställs det höga krav på god social förmåga. Andra viktiga egenskaper är positiv grundattityd, samarbetsvilja och uthållighet. Är du rätt person kan vi erbjuda dig varierande arbetsuppgifter inom en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp med stora möjligheter till vidareutveckling.

En viktig del av denna tjänst är att hålla utbildningar både internt och externt.

Vad erbjuder Coor?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, urval och intervjuer sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Karnland på 070 - 821 53 34. Vi genomför bakgrundskontroll på all personal. Svenskt medborgarskap är ett krav liksom B-körkort. Resor i tjänsten förekommer.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 maj 2023 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare