Hoppa till innehåll

Alfa Laval söker rörsvetsare med TIG!

Om företaget
Alfa Laval är en global, ledande leverantör med produkter och lösningar inom miljö, livsmedel, energi & industri. Bolaget har en 150 årig historia med fabriker över hela världen. Dem bidrar till att bland annat lyfta konkurrenskraft och produktivitet till industrier runt om i världen. Deras site i Jordbro är helt ny, där flera fantastiska medarbetare jobbar tillsammans varje dag för att utveckla produktionen. Företaget har ett gott rykte och är en attraktiv arbetsgivare internationellt.

Dina arbetsuppgifter
Vi rekryterar nu svetsare till siten i Jordbro.

Där dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
- Ritläsning
- Kapning
- Svetsning med TIG-metoden
- Dokumentation
- Arbetet utförs enligt ISO 3834-2

Arbetstiderna är måndag - fredag, 07.00-15.30. Under intervjutillfället hos Alfa Laval kommer ett arbetsprov att genomföras.Din profil
Vi söker dig som är en riktig lagspelare med ett genuint svetsintresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare svetsjobb där du utfört svetsning av rör i hygieniska installationer via TIG-metoden under några års tid. Vi ser det som meriterande om du arbetat inom livsmedels- eller läkemedelsindustrin, samt har vana av dokumentation. Krav för tjänsten är att du pratar engelska och svenska flytande, då du kommer arbeta i ett internationellt bolag. Som person har du lätt för att samarbeta andra, är hjälpsam och uppskattar att arbeta med andra människor.

Ansökan
Alfa Laval samarbetar med Clockwork Rekrytering där du erbjuds en anställning direkt hos Alfa Laval. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan vara tillsatt innan annonsens slutdatum. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Granström på hanna.granstrom@clwork.se alternativt på 070 821 53 04

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett inkluderande urval i samtliga av våra processer. Med hjälp utav ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
18 dec. 2023 (16 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.
http://clockworkpersonal.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Gävle
Organisation & ledning
Företagslogga
Sandviken
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Haninge
Industri & Anläggning
Företagslogga
Upplands-Bro
Industri & Anläggning
Företagslogga