Utbildningsplanerare

Utbildningsplanerare

Eduhouse är ett snabbväxande utbildningsföretag med fokus på digitalisering och kompetensutveckling. Bolaget erbjuder utbildningar på ett koncist och pedagogiskt sätt i form av "Learning as a Service". Eduhouse kärnverksamhet är utbildningar inom ekonomi, arbetsliv, digitalisering, it och ledarskap. Dessa är framtagna tillsammans med toppexperter i det lokala språket.

Eduhouse är verksamma i Sverige, Norge och Finland. Deras vision är att vara den största eLearning-partnern på den nordiska marknaden 2025. I Finland är Eduhouse redan i en ledande position och betjänar hundratusentals användare i tusentals företag.

Din roll

Just nu söker vi en utbildningsplanerare till Eduhouse med start i april 2023! Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm, men med viss möjlighet till distansarbete. Anställningen är ett vikariat mellan 2023-04-11 och 2023-12-31 och du blir anställd direkt av Eduhouse. Efter vikariatets slut finns det chans till förlängning.

Rollen är bred och du får många kontaktytor i ditt dagliga arbete. Eduhouse är ett snabbt växande företag och erbjuder stora möjligheter till att utvecklas i sin roll och karriär. Som utbildningsplanerare hos Eduhouse ingår du i deras content-team och rapporterar till CLO och Content Lead. Du får arbeta i en internationell miljö i tätt samarbete med kollegor från Sverige, Finland och Norge.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Övervaka redovisning, skatte- och rättsutveckling samt lagändringar
  • Planera kurser i redovisning och skatterätt för yrkesverksamma i redovisning
  • Eftersöka och träffa både nya och gamla trainers som är experter på området för att utvidga trainer-nätverket
  • Skapa och publicera kurssidor
  • Korrigeringar av kursmaterial och säkerställa materialets relevans
  • Samarbeta med andra team som customer success, marketing och sales
  Din profil

  Vi söker dig som
  • Har minst 2 års erfarenhet inom redovisning
  • Är flytande i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
  • Har mycket goda kunskaper i Office365
  • Har mycket goda kunskaper i Powerpoint och/eller grafisk design
  Vi ser det som meriterande om du har en utbildning inom ekonomi och redovisning!
   För att passa i rollen ser vi att du är självgående, flexibel och strukturerad. Du är duktig på time-management och är en team-player. Du trivs med tydliga rutiner i ditt arbete och är inte rädd för en utmaning. Vi tror också att du är en god kommunikatör som tycker det är kul och drivande att skapa nya kontakter i ditt nätverk. Låter detta som du? Sök rollen idag!
    Rekryteringsprocessen
    I denna rekryteringsprocess samarbetar Eduhouse med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

    Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

    Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

    Om Clevry

    I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

    Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
    Mer info
    Kontaktperson Hanna Estenstad
    Telefon 072 858 27 55
    Område Stockholms stad
    Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
    Typ av anställning Heltid
    Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (14 dagar kvar)

    Om arbetsgivaren

    CLEVRY

    Lindhagensgatan 74
    112 18 Stockholm
    08-612 04 90