Hoppa till innehåll
Om företaget

Axo Finans är ett ledande företag inom finansbranschen med en stark närvaro inom telemarketing. Vi är dedikerade till att erbjuda finansiella lösningar och tjänster av hög kvalitet till våra kunder. Nu söker vi en engagerad och erfaren Säljcoach för att leda och stärka vårt säljteam.

Om rollen

I rollen som Säljcoach är du ansvarig för att leda, utveckla och stärka vårt säljteam inom telemarketing. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att coacha och utbilda säljarna, säkerställa följsamhet med branschstandarder, samt analysera data för att förbättra prestationen. Du kommer också bygga och upprätthålla positiva relationer inom teamet och företaget för att skapa en motiverande arbetsmiljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Coacha och utbilda säljteamet: Ge individuell coachning och utbildning till säljarna för att förbättra deras försäljningsförmåga och resultat.
 • Säkerställa följsamhet och kvalitet: Se till att säljteamet följer branschstandarder, försäljningstekniker och compliance-krav, inklusive GDPR, samt utföra medlyssning för att säkerställa hög kvalitet.
 • Analysera data och prestation: Analysera försäljningsdata för att identifiera trender, möjligheter och utmaningar och erbjuda insikter och rekommendationer för att förbättra försäljningsresultat.
 • Bygga och upprätthålla relationer: Skapa positiva och motiverande arbetsmiljö genom att bygga och upprätthålla relationer inom säljteamet och med andra relevanta roller inom företaget.
 • Målorienterad ledarskap: Arbeta mot att säkerställa att säljteamet når och överträffar sina försäljningsmål genom att utveckla effektiva säljstrategier och följa upp resultat på både individ- och teamnivå.
Din profil

Vi söker dig som har:
 • Erfarenhet: Tidigare erfarenhet av att coacha och utveckla säljteam, företrädesvis inom telemarketing eller finansbranschen.
 • Kunskap om försäljning: Stark förståelse för försäljningstekniker, följsamhet med branschstandarder och kunskap om compliance-krav inom finansbranschen.
 • Ledarskapsförmåga: Förmåga att vara en motiverande och engagerad ledare som kan inspirera och leda säljteamet till framgång.
 • Analytisk förmåga: Förmåga att använda data och analysera försäljningsprestation för att identifiera förbättringsmöjligheter.
 • God kommunikationsförmåga: Utmärkt kommunikationsförmåga och förmåga att bygga starka relationer både internt och externt.
 • Målmedvetenhet: Stark känsla för att uppnå och överträffa försäljningsmål samt förmåga att utveckla effektiva säljstrategier.
Utöver detta tror vi att du är en positiv person som gillar att leda team och se en gemensam utveckling och skapa god sammanhållning.

Låter det som du? Sök rollen idag!

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +4673 514 45 01. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Clevry logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
26 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga