Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Sales Development Representative till Clevry!

Ansök nu
Det bästa med att arbeta som SDR är att få prata med en bred variation av människor! Det är väldigt intressant att få en inblick i alla olika branscher från A till Ö, likväl som det är inspirerande att tala med nyckelpersoner i olika företag.

-Philip SDR på Clevry

Om Clevry

Clevry är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag. Vi är verksamma inom flertalet affärsområden och kan tillgodose behovet av såväl nyexaminerade talanger som seniora. Det som gör oss speciella är vårt fokus på soft skills-tester som ett verktyg att matcha kandidater och arbetsgivare på ett effektivt sätt. Genom att identifiera motivationsfaktorer och drivkrafter kan vi hitta de bästa kandidaterna, förkorta rekryterings- och onboardingtiden och se till att både medarbetare och uppdragsgivare blir nöjda.

Rollen

Clevry växer och vi söker nu nya kollegor internt till oss! I rollen som Sales Development Representative kommer du att ha en oerhört viktig funktion, nämligen att lägga grunden för våra framtida affärer! Tillsammans med ett team kommer du att jobba aktivt för att hitta nya potentiella kunder att samarbeta med genom att kartlägga och kontakta företag för att presentera vår plattform.

Arbetet kommer vara fördelat mellan att prospektera nya potentiella kunder och att själv ringa för att presentera oss på Clevry och våra tjänster. Du kommer att ha kontakt med nyckelpersoner inom olika organisationer och bygga upp ett nätverk. Genom ditt arbete kommer du få en inblick i många olika företag och branscher samt en djupare förståelse för hur de är uppbyggda. Vidare kommer du att få kunskap i hur rekryteringsbranschen fungerar och hur vi arbetar med att förse kunder med kvalitativa och träffsäkra processer.

Ditt team kommer att vara en del av den svenska säljorganisation och ha tätt samarbete med kollegor såväl i Stockholm som i Göteborg och Linköping. Du kommer även att ha mycket kontakt och utbyte med SDR-teamet i Finland.

Arbetsuppgifter
  • Hitta nya potentiella kunder med hjälp av våra sökverktyg och research
  • Ringa företag och boka möten
  • Administrera utskick och information till kunder
  • Samarbeta med våra Account Managers och Key Account Managers
När du börjar hos oss på Clevry kommer du få en utbildning i våra system och i hur vi jobbar med vårt nätverk och kontakter.

För att söka tjänsten önskar vi följande:
  • Vana av att arbeta med telefon som verktyg
  • Gymnasiekompetens som lägsta utbildningsnivå
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, flytande i både tal och skrift
  • Uthållig och trivs med att jobba mot högt uppsatta mål
  • En inställning som passar i ett tillväxtföretag; drivkraft, innovation och förmågan att leva i förändring
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet av mötesbokning/försäljning via telefon alternativt säljande kundtjänst
Det viktigaste för oss är din personlighet och inställning. Vi tror att du är social och älskar att kommunicera med nya människor och är bekväm i att lyfta telefonen och etablera kontakt med företag. Som person ser vi att du är orädd, ihärdig, relationsskapande och har en stark vilja att nå uppsatta mål. Bakom dig står ett team av engagerade kollegor som stöttar dig i ditt arbete.

Vi kommer att ge dig all kunskap och stöttning du behöver för att lyckas och din introduktion startas med en utbildning. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kommer bli uppskattad för ditt arbete, dina idéer och din härliga energi! Vi tror på work life balance så att du får de bästa förutsättningarna till ett sund livsstil, med framgång både i jobbet och privat! Under resans gång kommer du att stöta på nya utmaningar, många skratt och massor av energi!

Framtida karriärmöjligheter som SDR på Clevry?

Det är en perfekt position för dig som vill utvecklas inom företaget och kanske i framtiden ta steget till en roll inom Account Management eller ledarskap. Som SDR kommer du att lära dig mycket om företagsstrukturer, beslutsprocesser och praktisk account management. Det här är en unik möjlighet att utvecklas och ta din karriär till nästa nivå!

Placering: Stockholm, Kungsholmen

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning om 6 månader

Lön: Fast+ provision

Start: Omgående

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Sophia Svanström
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare