Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Receptionist deltid

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Linnea Tylenius
Telefon
Ansök nu
Om företaget
Flowbird är en framstående leverantör av parkeringslösningar som strävar efter att göra parkering enklare och mer effektivt för både fordonsägare och parkeringsoperatörer. Flowbird drivs av att se till att alla som kommer i kontakt med deras parkeringssystem, oavsett om det är en kund, en administratör eller en p-kontrollant, ska få ett gott intryck. Oberoende av klimat, miljö, vägplanering eller trafikförhållanden i staden, kan deras integrerade parkeringslösningar skräddarsys för att tillgodose alla förekommande behov.

Detta bidrar till att säkerställa att Flowbirds koncept förblir framgångsrikt i en konstant föränderlig värld och att det fortsätter bidra till att städer samarbetar på ett smartare sätt!


Du kan läsa mer om dem här!


Din roll

Flowbird söker en receptionist till sitt kontor i Kista med arbetstider 07:45-11:45 måndag till fredag.

Du startar dagen med att se till att allt är på sin plats vilket innebär att rengöra kaffemaskiner, se till att mötesrummen är i ordning och vissa dagar ansvarar du även för att duka fram frukost. Du har kontakt med städare, fastighetsbolaget och hjälpa till om något behöver fixas med lokalen samt hantera leveranser.

Som receptionist välkomnar du även besökare till kontoret och ser till att de anmäler sig och får ett trevligt första intryck! Du har även ansvar för telefon och mejl.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kontorsadministration
  • Välkomna besökare
  • Se till att allt är i ordning på kontoret
  Din profil

  Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service och gärna har arbetat i en receptionistroll sen tidigare. Rollen ställer krav på personliga egenskaper som att vara öppen, anpassningsbar och strukturerad.

  Vi välkomnar ansökningar från kandidater med tidigare erfarenhet av service och gärna erfarenhet från en receptionistroll. Den ideala kandidaten bör besitta personliga egenskaper såsom öppenhet, anpassningsförmåga och struktur.

  Detta är ett konsultuppdrag via Clevry på 12 månader med goda möjligheter till förlängning då Flowbird har ett långsiktigt behov. Du kommer att arbeta på 50% med fasta arbetstider 07:45- 11:45.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Flowbird med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på linnea.tylenius@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Clevry logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  20 jan. 2024 (43 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Danderyd
  Bank, Finans & Försäkring
  Företagslogga
  Stockholms stad
  Försäljning
  Företagslogga
  Stockholms stad
  Data & IT
  Företagslogga

  Liknande Jobb

  Stockholms stad
  Administration
  Företagslogga
  Stockholms stad
  Administration
  Företagslogga