Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Projektledare inom elnät!

Ansök nu
Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med Ellevio forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! De är drygt 700 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. År 2021 tog Ellevio emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och har blivit utnämnda till Karriärföretag år 2021, 2022 och 2023.

Totalt förser Ellevio nära en miljon kunder i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. De får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger de redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Ellevio tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

För Ellevios räkning söker vi nu en ny stjärna som vill gå in i rollen som projektledare för ett 12-månaders uppdrag. I denna tjänst kommer du att leda och ansvara för en projektportfölj bestående av ett antal olika nätinvesteringsprojekt. Du kommer att ansvara för genomförande av projekt från färdigställande av beställningsunderlag och beställning till drifttagen anläggning samt slutdokumentation. Du ansvarar för godkännande av kontrakts- och slutregleringskalkyl samt "ÄTA"-hantering. Vidare ansvarar du för projektets tids-, ekonomi- och kvalitetsmål, dvs planering, administration och uppföljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvara över flertal projekt löpande
  • Samordna externa kontaktytor och forum
  • Tids- och projektplanering
  • Dialog med berörda myndigheter och intressenter
  • Arbeta med teknisk dokumentation
Start: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, kontorstider

Placering: Stockholm, Valhallavägen.

Anställningsform: Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader vilket innebär att du är anställd av Clevry och arbetar som konsult hos Ellevio. Efter 12 månader är ambitionen att det ska övergå till en överrekrytering alternativt förlängning.

Din profil

För detta uppdrag söker vi dig som är ingenjör inom elkraft, energi eller motsvarande. Vi tror även att du som är utbildad elektriker och/eller har arbetat som montör, i anläggningsprojekt eller har tidigare branscherfarenhet kan vara aktuell för rollen. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning, antingen från studier eller tidigare roller.

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är samarbetsorienterad och relationsskapande. Vidare tror vi att du som passar i rollen har en hög inlärningsförmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du även beskriver dig själv som analytisk, driven och kommunikativ. För denna roll är det ett krav att du kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska samt innehar B-körkort.

För slutkandidat genomförs bakgrundskontroll.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, i samband med din ansökan, få genomföra ett självskattningstest. Du får sedan tillgång till resultat som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på +46 707 89 34 94 eller elvira.derestam@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Elvira Derestam
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare