Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Projektadministratör

Ansök nu
Om företaget
KONE är världsledande inom hiss- och rulltrappsbranschen och sitter i ljusa och fräscha lokaler intill Kista Galleria. Tillsammans med kunder och partners hjälper KONE till att göra Sverige mer tillgängligt! KONE är stolt partner till projekt såsom Mall of Scandinavia, Gothia Tower och Turning Torso. De vill alltid att alla som använder deras produkter är trygga och uppfattar dem som kundvänliga.


Din roll

I rollen som Projektadministratör hos KONE kommer du att stötta projektcheferna med deras arbete. Du kommer att arbeta både administrativt och med att vårda deras kundrelationer. Du kommer att ha dialog med KONEs kunder via telefon, mejl men även åka ut till kunderna, tillsammans med projektcheferna, vid behov.

Tjänsten är ett konsultuppdrag fram till årsskiftet där du blir anställd av Clevry och arbetar ute hos KONE. Det finns mycket goda chanser till att uppdraget blir förlängt. KONEs kontor ligger i Kista och vi söker dig som är tillgänglig relativt omgående.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll där du arbetat i en administrativ roll med kundkontakt. Ex har du haft en roll som Projektadministratör/Orderadministratör/Säljkoordinator etc. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av att ha arbetat i SAP.

Som person söker vi dig som är strukturerad och lyhörd i ditt arbetssätt. Du är även kommunikativ och är duktig på att relationsbyggande. Du trivs att arbeta i en arbetsmiljö med varierade arbetsuppgifter och arbetstempo.

Rekryteringsprocessen
I denna rekryteringsprocess samarbetar KONE med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Anna på: anna.almen@clevry.com Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Anna Almén
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare