Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Project Manager / Projektledare till Recharge

Ansök nu
Recharge (tidigare Fortum Charge & Drive) är en pionjär inom elbilsindustrin och har drivit ett publikt laddnätverk för elbilar under varumärket Fortum Charge & Drive sedan 2011. I dag är Recharge en ledande operatör av laddstationer för elbilar i Norden och opererar mer än 4000 laddpunkter i Norge, Finland och Sverige. Recharge stöttar övergången till en elektrisk bilpark genom att erbjuda användarvänliga laddtjänster på attraktiva platser. Recharge har huvudkontor i Moss, Norge, och ägs av Infracapital, som satsar långsiktigt på hållbar infrastruktur.

Recharges uppdrag är att etablera och driva ett nätverk av laddstationer för framtidens elektrifierade fordon och vi satsar stort de kommande åren. Vår verksamhet växer och förändras snabbt, så du har stora möjligheter att växa både i rollen och i bolaget.

Läs mer på www.rechargeinfra.com och www.facebook.com/rechargeinfra

Vill du vara med i en ny, spännande och snabbt växande verksamhet samtidigt som du bidrar till ett stort grönt avtryck i historien?
Bli en del av Project & Delivery Teamet på Recharge Sverige!


Din roll

Vi söker nu en Deployment Project Manager till Recharge! Som Deployment Project Manager har du en nyckelposition inom Recharges kärnprocess för implementering av laddningsinfrastruktur för elbilar. Tjänsten ingår i Network Deployment-teamet. Network Deployment förväntas stödja både för- och efterprocesser som rådgivare och säkerställa teknisk kvalitet tillsammans med det kommersiella teamet i Network Development, samt ett nära samarbete med QHSE- och Site Management-teamet för att uppnå en felfri genomförande och leverans. Du kommer att säkerställa tekniskt ingenjörsarbete, design, planering och utförande av laddningslösningar.

Som Deployment Project Manager kommer du att ha ansvar för projektportföljer. Inom portföljerna kommer du att samordna ett team av externa tekniska resurser som projektledare, ingenjörer, konsulter, installationspartners, platschefer och partnerkontakter. Du kommer att arbeta i tvärfunktionella team inom Recharge för att leverera utmärkta resultat av hög kvalitet och effektivitet. Som medlem i deras Deployment-team är du viktig i arbetet med att utveckla Recharge som en Charge Point Operator (CPO).

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Clevry som för rätt person sedan övergår till en fast anställning hos Recharge.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Planlägga och koordinera processen runt nya laddstationer
  • Dialog med externa och interna parter för att uppnå bästa möjliga flyt i projekten
  • Koordinera externa projektledare och övriga medarbetare internt
Start: augusti/september

Arbetstid: 8-17

Kontor: centrala Stockholm

Din profil

För att vara framgångsrik i denna roll krävs någon form av teknisk högskoleutbildning inom ingenjörsvetenskap, med kunskaper inom områden som energi, elektronik, automation och infrastruktur eller dylikt. Utöver detta är det önskvärt med certifierad projektutbildning och erfarenhet, samt erfarenhet av projektportföljshantering och att hantera projekt i en matrisorganiserad struktur.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en internationell arbetsmiljö och inom verksamhetsdrift där QHSE, företagsstyrning och regulatoriska krav är av högsta vikt. Erfarenhet av arbete på plats och installationer, kunskap om att etablera nätanslutningar samt kunskap om officiella bygglovsprocesser och utrustning för elförsörjning till elbilar är också fördelaktigt.

Förutom dina tekniska kvalifikationer och erfarenheter, är det viktigt att du är en lagspelare som strävar efter ständiga förbättringar och bidrar till att göra andra bättre varje dag. Vi ser att du är komfortabel med att ta initiativ och följa upp med interna och externa intressenter. Du bör vara flexibel, lösningsorienterad, proaktiv, ansvarsfull, strukturerad och pålitlig. Du bör även kunna hantera viss oförutsägbarhet och snabba förändringar.

För att passa in Recharges internationella arbetsmiljö är det viktigt att du behärskar både skriftlig och muntlig kommunikation på engelska och flytande svenska.

För slutkandidat kommer bakgrundskontroll utföras.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.


Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Ida Högberg
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 nov. 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare