Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Öppen ansökan-Säljare!

Ansök nu
På Clevry letar vi ständigt efter motiverade och resultatdrivna B2B-säljare för olika kunder. Vi har därmed öppnat upp för en öppen ansökan där du kan skicka in din profil och våra kunder kan enkelt få en överblick över dina tidigare erfarenheter och främsta personliga egenskaper. Du kan vara i början av din karriär eller vara en erfaren säljare som är öppen för nya möjligheter, tjänsterna är båda heltids- och deltidsanställningar. När du har skickat in din ansökan kommer du få tillgång till ett personlighetstest, vi rekommenderar att du utför detta direkt i samband med din ansökan för att ha en komplett profil. Vi går igenom ansökningarna löpande och kommer att ta kontakt för ett första samtal, därefter återkommer vi om din profil eventuellt är en match.

Huvudsakliga uppgifter

Att arbeta inom försäljning bjuder på varierande arbetsuppgifter där du får använda din försäljningsexpertis och utvecklas inom området. Den viktigaste framgångsfaktorn upplever vi är förmågan att skapa och underhålla kundrelationer. Mjuka färdigheter som utmärkt kommunikations- och förhandlingsförmåga, samt förmåga att förstå kundbehov, är avgörande.
  • Nära samarbete med kunder och aktiv försäljning
  • Helhetsansvar för kundrelationer
  • Samarbete med olika interna intressenter
Vi förväntar oss att du har

Gärna tidigare erfarenhet av B2B-försäljning alterantivt ett stort intresse!

Flytande färdigheter i svenska och engelska

Teamarbetsförmåga och goda kommunikationsfärdigheter

Kunskap i MS Office-program, erfarenhet av CRM-system är en fördel

Ansökan pågår kontinuerligt, och olika möjligheter öppnar sig veckovis, men snabbhet är nyckeln! Kanske din drömjobb är precis runt hörnet? Observera att vi av integritetsskäl inte kan ta emot ansökningar via e-post.

Mer information om vår rekryteringsprocess

På Clevry tror vi att personliga egenskaper och en vilja att utvecklas är avgörande för en anställds framgång i en befattning snarare än enbart hårda färdigheter. Därför ingår psykometriska bedömningar i vår rekryteringsprocess för att kartlägga de mjuka färdigheter som krävs för rollen. Genom att kartlägga dessa kritiska mjuka färdigheter kan vi hjälpa arbetssökande att bättre identifiera och kommunicera sina styrkor samt att få jobb enklare och snabbare.

Mer information om Clevry

I över 30 år har vi på Clevry förändrat arbetslivet genom rekrytering och konsultation inom ledning med fokus på personliga egenskaper. Vi verkar globalt från Nordamerika till Singapore och samarbetar med olika kunder, konsulter och kandidater. Våra huvudkontor finns i Helsingfors, Stockholm och Brighton. Vi erbjuder över 150 certifierade rekryterare, psykologer och experter inom mjuka färdigheter för din tjänst. Vi bygger en bättre arbetsvärld genom att matcha rätt jobbsökande med arbetsgivare!
Mer info
Kontaktperson
Linnea Tylenius
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare