Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Öppen ansökan - Kundtjänstmedarbetare

Ansök nu
Om uppdragen

Vi på Clevry söker ständigt efter kundtjänstmedarbetare till olika kunder och uppdrag i Stockholmsregionen. Vi har därmed öppnat upp för en öppen ansökan där du kan skicka in din profil och våra kunder kan enkelt få en överblick över dina tidigare erfarenheter och främsta personliga egenskaper!

Du kan vara i början av din karriär eller vara en erfaren kundtjänstmedarbetare som är öppen för nya möjligheter, tjänsterna är båda tillsvidare- och visstidsanställningar, främst på heltid. När du har skickat in din ansökan kommer du få tillgång till ett personlighetstest, vi rekommenderar att du utför detta direkt i samband med din ansökan för att ha en komplett profil i vårt system. Vi går igenom ansökningarna löpande och kommer att ta kontakt med passande kandidater för ett första samtal, därefter återkommer vi om din profil eventuellt är en match för någon av våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ta emot kundförfrågningar via telefon och e-post
  • Hantera och lösa diverse kundärenden
  • Leverera en utmärkt serviceupplevelse
Vi förväntar oss att du som söker:
  • Har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller kundservice i någon form
  • Drivs av att hjälpa kunder med en hög servicekvalitet och en positiv attityd
  • Har utmärkta kommunikationsfärdigheter och är flytande i både svenska och engelska (kunskap i fler språk är alltid en fördel!)
  • Trivs med att ha telefon som ditt främsta arbetsverktyg
Om du känner igen dig i ovanstående, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt! Ansökan pågår kontinuerligt, och olika möjligheter öppnar sig veckovis, men snabbhet är nyckeln. Kanske din drömjobb är precis runt hörnet? Mer information ges av rekryteringsansvarig Hanna Estenstad (hanna.estenstad@clevry.com). Observera att vi av integritetsskäl inte kan ta emot ansökningar via e-post!

Mer information om vår rekryteringsprocess

På Clevry tror vi att mjuka färdigheter (soft skills) och vilja att utvecklas är avgörande för en anställds framgång i en befattning snarare än enbart färdigheter. Därför ingår psykometriska bedömningar i vår rekryteringsprocess för att kartlägga de soft skills som krävs för rollen. Genom att kartlägga dessa kritiska soft skills kan vi hjälpa arbetssökande att bättre identifiera och kommunicera sina styrkor samt att få jobb enklare och snabbare.

Mer information om Clevry

I över 30 år har vi på Clevry förändrat arbetslivet genom rekrytering, personalbedömning och konsultation inom ledning med fokus på mjuka färdigheter. Vi verkar globalt från Nordamerika till Singapore och samarbetar med olika kunder, konsulter och kandidater. Våra huvudkontor finns i Helsingfors, Stockholm och Brighton. Vi erbjuder över 150 certifierade rekryterare, psykologer och experter inom mjuka färdigheter för din tjänst. Vi bygger en bättre arbetsvärld genom att matcha rätt jobbsökande med arbetsgivare!
Mer info
Kontaktperson
Hanna Estenstad
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 nov. 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare