Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Öppen ansökan - Administration

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Linnea Tylenius
Telefon
Ansök nu
Om företaget

På Clevry letar vi ständigt efter duktiga administratörer för olika kunder. Vi har därmed öppnat upp för en öppen ansökan där du kan skicka in din profil och våra kunder kan enkelt få en överblick över dina tidigare erfarenheter och främsta personliga egenskaper.

Du kan vara i början av din karriär eller vara en erfaren administratör som är öppen för nya möjligheter, tjänsterna är båda heltids- och deltidsanställningar. När du har skickat in din ansökan kommer du få tillgång till ett personlighetstest, vi rekommenderar att du utför detta direkt i samband med din ansökan för att ha en komplett profil. Vi går igenom ansökningarna löpande och kommer att ta kontakt för ett första samtal, därefter återkommer vi om din profil eventuellt är en match.

Din roll

Ett administrativt arbete kan variera beroende på arbetsplats. De viktigaste egenskaperna vi letar efter i en administrativ roll är att du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du har en god förmåga att kommunicera med kollegor och har god systemvana.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Arbeta i olika affärssystem
  • Uppföljning och rapportering
  • Dokumenthantering
  Din profil

  Vi ser gärna att du har tidigare arbetat inom administration alternativt har en relevant utbildning. Du har god vana i olika system men även i Officepaketet. Du föredrar att arbeta efter en tydlig struktur alternativt har god förmåga att strukturera upp processer. Du har även ett öga för detaljer.

  Mer information om vår rekryteringsprocess

  På Clevry tror vi att personliga egenskaper och en vilja att utvecklas är avgörande för en anställds framgång i en befattning snarare än enbart hårda färdigheter. Därför ingår psykometriska bedömningar i vår rekryteringsprocess för att kartlägga de mjuka färdigheter som krävs för rollen. Genom att kartlägga dessa kritiska mjuka färdigheter kan vi hjälpa arbetssökande att bättre identifiera och kommunicera sina styrkor samt att få jobb enklare och snabbare.

  Mer information om Clevry

  I över 30 år har vi på Clevry förändrat arbetslivet genom rekrytering och konsultation inom ledning med fokus på personliga egenskaper. Vi verkar globalt från Nordamerika till Singapore och samarbetar med olika kunder, konsulter och kandidater. Våra huvudkontor finns i Helsingfors, Stockholm och Brighton. Vi erbjuder över 150 certifierade rekryterare, psykologer och experter inom mjuka färdigheter för din tjänst. Vi bygger en bättre arbetsvärld genom att matcha rätt jobbsökande med arbetsgivare!
  Clevry logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  05 jan. 2024 (28 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Stockholms stad
  Försäljning
  Företagslogga
  Linköping
  Transport & Logistik
  Företagslogga

  Liknande Jobb

  Stockholms stad
  Administration
  Företagslogga
  Stockholms stad
  Administration
  Företagslogga
  Stockholms stad
  Administration
  Företagslogga