Ingenjör till Ellevio!

Ingenjör till Ellevio!

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med cirka 600 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i nära 960 000 hem och företag och för samhället i stort. Vill du vara med och bidra till att ett hållbart energisamhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i våra elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Nu söker vi dig som kan förstärka vårt team inom Mätteknik i Stockholm som mätingenjör.

Din roll

För Ellevios räkning söker vi på Clevry en Mätingenjör för ett konsultuppdrag till årsskiftet. I denna roll kommer du att ingå i team med sex kompetenta kollegor där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Beställa fältarbete och följa upp entreprenörers utförande
  • Samarbeta internt och med entreprenörer för att lösa problem
  • Att för gruppens räkning svara på kund- och entreprenörsfrågor
  • Insamling och registrering av data i arbetsordersystem och Excel
  • Utreda och analysera fel och avvikelser
  • Upprätthålla en god och professionell affärsrelation med entreprenörer
Önskat startdatum: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, kontorstid

Placering: Valhallavägen, Stockholm (möjlighet till hemarbete cirka 2 dagar i veckan)

Anställningsform: Tjänsterna är konsultuppdrag till årsskiftet 2023/2024 med möjlighet till förlängning

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom energi, elkraft, elektroteknik alternativt dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från elnäts- eller energibranschen. Du är en person med stort driv och engagemang och har lätt för att kommunicera med andra. Du har god systemvana sedan tidigare samt är noggrann, strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Du är en person som presterar bra både självständigt och i grupp och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan!

Rekryteringsprocessen
I denna rekryteringsprocess samarbetar Ellevio med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 739 83 76 22. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Emelie Larsson
Telefon 0739 83 76 22
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90