Nu söker vi tre Låneförmedlare till Lånekoll!

Nu söker vi tre Låneförmedlare till Lånekoll!

Din roll:

I din roll som Låneförmedlare kommer ditt främsta verktyg att vara telefonen. Du kommer att ta kontakt med kunder och kartlägga deras lånebehov och presentera bolagets kostnadsfria lånejämförelse. Du kommer att ansvara för kunden genom hela låneprocessen och vara med och utveckla kundresan genom att även kontakta befintliga kunder i deras portal och bygga långsiktiga relationer med dem. I ditt arbete kommer du även att utföra behovsanalyser för att stötta kunden i att få en sänkt räntekostnad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Med telefon som främsta verktyg, kontakta befintliga kunder och kartlägga deras lånebehov samt förmedla bolagets kostnadsfria lånejämförelse
  • Ansvara för kunden genom hela låneprocessen
  • Vara med och utveckla kundresan genom att kontakta befintliga kunder i deras portal och bygga långsiktiga relationer med dem
  • Göra en behovsanalys för att hjälpa kunden få sänkt räntekostnad
Omfattning: Heltid

Start: Omgående

Arbetstider: Kontorstider (08:30-17:30) med möjlighet till flextid.

Placering: Östermalm, Stockholm

Detta är en direktrekrytering till Lånekoll vilket innebär att du kommer bli direktanställd till Lånekoll men med 6 månaders provanställning.

Selektering för urval i processen kommer att ske under vecka 6.

Din profil:

Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning, det är meriterande om det är med inriktning mot ekonomi. Det är även meriterande för rollen om du sedan tidigare har kommunicerat med kunder över telefon. Som person ser vi gärna att du är positiv, ambitiös, resultatorienterad och förtroendeingivande. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team med för rollen. Ett krav för rollen är att du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen:

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 mars 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90