Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om företaget

Axo Finans är en av Sverige ledande låneförmedlare. De är en nordisk koncern med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland med över 120 medarbetare. Varje månad hjälper de tusentals kunder med att se över sin privatekonomi genom att jämföra låneerbjudanden från 37 banker och långivare. Företaget grundades 2008 och står under tillsyn av Finansinspektionen.

Din roll

Axo Finans är en av Sveriges ledande låneförmedlare som just nu befinner sig i en mycket expansiv tillväxtfas. Till Axo Finans söker vi därför nu flera vassa säljande Lånehandläggare som vill vara med på en spännande och rolig resa! Du blir en del av ett nystartat team och kommer få alla verktyg för att lyckas.

Din främsta uppgift är att hjälpa deras kunder med att sänka lånekostnaden på deras privatlån och krediter. Med telefonen som ditt främsta verktyg, kontakter du kunder och hjälper dem med en kostnadsfri lånejämförelse med syftet att sänka deras månadskostnad. En fortsatt hög kundnöjdhet är central för hela vår verksamhet och vi tar för givet att du brinner både för försäljning och för att leverera service i världsklass.

Arbetsuppgifter
 • Bearbetning av nya och befintliga kunder via telefon
 • Analysera kundens behov för att förbättra sin privatekonomi
 • Ta in rätt information om kunden och handlägga ärendet
Axo Finans befinner oss i en expansiv fas som bolag vilket betyder att det här är en unik möjlighet för dig att komma in i ett tidigt skede. Samtidigt som de har högt uppsatta mål så har de har ett stort fokus på att du som jobbar hos oss ska trivas bra och ha roligt på jobbet! De hjälper varandra med att lyckas och tillsammans firar de allas framgångar. Axo Finans arbetar efter en tydlig karriärtrappa med mål och förväntningar.

Axo Finans är stolta över att berätta att du också kommer få en gedigen säljutbildning under din första vecka. Där kommer de att gå igenom branschen, försäljningstekniker, säljprocessen, bankprocesser med flera övningar för att du ska få alla förutsättningar att lyckas i din roll. Detta har visat sig vara enormt framgångsrikt och deras nyanställda kan leverera snabbt vid start.


Vi söker dig som

 • Är positiv och gärna sprider energi
 • Tycker om att prata med nya människor
 • Vill utvecklas inom försäljning
 • Drivs av högt uppsatta mål
 • Älskar att tävla!
Övrig information
 • Kontinuerlig utbildning
 • Grundlön och en generös provisionsmodell
 • 5000 SEK i friskvårdsbidrag
 • 25 semesterdagar
 • Arbetstider mån-fre kl.9-17
 • Kontoret ligger på Vasagatan 12 (1min promenad från Stockholm centralstation).
Rekryteringsprocessen
I denna rekryteringsprocess samarbetar Axo Finans med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta vår Recruitment Manager Anna Almén på anna.almen@clevry.com eller 0700984170

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Anna Almén
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare