Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Kundtjänstmedarbetare till Teleperformance i Kreta sökes!

Publiceringsdatum
17 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Anna Almén
Telefon
Ansök nu
Om företaget

Gå med i Teleperformance kundtjänstteam på Kreta!

Teleperformance bjuder in dig att gå med i en levande gemenskap med mer än 12 000 begåvade individer från 109 nationaliteter. Du blir medlem i ett färgstarkt lag som är engagerade i att leverera den bästa kundupplevelsen samtidigt som du njuter av din tid på en av de mest populära destinationerna i världen - Chania, Kreta.

Teleperformance erbjuder en säker, mångkulturell, vänlig och rolig arbetsplats som starkt stödjer mångfald och erbjuder lika möjligheter för alla.

Ta tag i chansen att utforska en ny kultur, träffa nya människor, förbättra dina främmande språkkunskaper och berika ditt CV genom att arbeta med världens hetaste varumärken på Kreta. Allt detta samtidigt som man skaffar sig erfarenhet inom Teleperformance Greece, ett känt internationellt företag som har certifierats som en Great Place to Work under flera år i rad.

Din roll

Letar du efter nya utmaningar? Eller vill du förändra din arbetsmiljö? Låter tanken på att flytta till ett land känt för sin kultur, mat, historia, landskap och nattliv tilltalande för dig? Du kanske helt enkelt bara älskar det kretensiska köket och den grekiska solen. Här är din chans att hitta ett jobb på Kreta! Teleperformance bjuder nu in dig att gå med dem och uppleva ett livsförändrande äventyr!

I din arbetsroll kommer du att ingå i ett kundservice-team som är fast beslutna i att sprida glädje! Du och dina kollegor kommer att hantera inkommande samtal, e-mail och chattmeddelanden från kunder, med ett mål att leverera effektiv kundservice med hög kundnöjdhet som resultat. Naturligtvis kan du förvänta dig att teamleaders och coacher är närvarande som coachar och stöttar dig hela tiden.
  Hos Teleperformance i Kreta kan du välja att arbeta inom något av följande områden: kundsupport, teknisk support och försäljning. Möjligheten att arbeta hemifrån erbjuds kandidater som bor i Grekland eller är villiga att flytta

  Din profil

  Vi söker personer med en positiv och äventyrlig attityd, lösningsorienterad, ivrig att lära sig och en bra lagspelare. Du kommer att visa empati, förstå kundens behov och du kommer att anpassa dig till deras behov samtidigt som du erbjuder lösningar och bäst passande alternativ.

  Det är meriterande ifall du har tidigare arbetserfarenhet inom kundtjänst och service-inriktade roller.

  Vad erbjuder Teleperformance?
  • Vi tillhandahåller din flygbiljett till Chania, Kreta och ordnar din transport till och från flygplatsen.
  • Vi kan ordna ditt boende på Kreta och täcka boendekostnaden under hela din tid på TP Chania!
  • Vi erbjuder en fast lön med en lättillgänglig prestationsbonus och provisionsöjligheter.
  • Vi tillhandahåller fullständigt administrativt stöd för allt du kan behöva på vägen, såsom hjälp med lokala skatteförfaranden, skaffa ett lokalt bankkonto och så vidare.
  • Vi ger dig möjligheten att delta i vårt refereringsprogram och få upp till €3,500 för varje vän till dig som går med i Teleperformance Grekland.
  • Vi bryr oss om din professionella utveckling. Våra certifierade instruktörer erbjuder omfattande utbildning och vi ser till att tillhandahålla alla verktyg du behöver för att växa och briljera.
  • Vi vill att du ska ha kul! Utflykter till populära lokala resmål, tävlingar, välgörenhetsorganisationer och personalevenemang är bara några exempel på de företagsaktiviteter vi arrangerar.
  Teleperformance Grekland har kopplat samman kunder med världens främsta varumärken i över 30 år. Med ett team på över 12 000 anställda från över 110 nationaliteter representerar de stolt de ledande globala företagen, såsom Microsoft, Canon, Netflix, Volkswagen och Audi, genom att erbjuda kundvård, försäljning och teknisk support samt innehållsmoderation för sociala medier.

  Ta ett steg framåt och förbättra din karriär genom att arbeta med oss för världens mest välkända varumärken.

  Rekryteringsprocessen

  I denna rekryteringsprocess samarbetar Teleperfomance med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Sicka in din ansökan via oss på Clevry så kommer vi presentera din profil till Teleperfomance. Om de vill ta vidare din ansökan kommer du att få mer information om tjänsten under ett första intervjutillfälle.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta vår Recruitment Manager Anna på: anna.almen@clevry.com Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Clevry logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  16 dec. 2023 (6 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Borås
  Service & Kundtjänst
  Företagslogga
  Danderyd
  Bank, Finans & Försäkring
  Företagslogga
  Stockholms stad
  Teknik & Ingenjör
  Företagslogga

  Liknande Jobb

  Stockholms stad
  Service & Kundtjänst
  Företagslogga
  Södertälje
  Service & Kundtjänst
  Företagslogga
  Stockholms stad
  Service & Kundtjänst
  Företagslogga