Hoppa till innehåll

Key Account Manager till ClearOn

Om företaget

ClearOn är Sveriges marknadsledande partner för säljdrivande kampanjer både i butik och digital närvaro inom dagligvaru- och servicehandeln med över 50 års erfarenhet. Vi är en full service partner inom säljdrivande lösningar där vi erbjuder innovativa tekniska lösningar och interaktiva kampanjer som skapar engagemang och försäljning i butik. Vi arbetar utifrån ett 360 graders perspektiv och erbjuder strategisk rådgivning och analys. Vi driver långsiktig tillväxt genom unika och konkurrenskraftiga erbjudanden och tjänster i strävan att nå vårt mål som en komplett partner för att förstå, aktivera och sammanföra varumärken med konsumenter.

Nu utökar vi vårt team och stärker upp med en ytterligare KAM som rapporterar till Head of KAM.

Din roll

KAM är bolagets yttersta representant hos kunden och bär huvudansvar för försäljningen samtidigt som KAM är kundens representant i bolaget. Arbetet innebär att i första hand sälja företagets unika verktygsportfölj som stödjer butikskedjor och leverantörer inom handel att öka sin försäljning via butiksaktivering och online aktivering. Här får du chansen att arbeta mot alla FMCG bolag som driver försäljning hos ICA, Axfood, Coop och SVH mfl.

ClearOn erbjuder
 • Ett fräscht och nyrenoverat kontor med utsikt över Liljeholmsstranden
 • En familjär och entreprenöriell anda
 • Tillsvidareanställning
 • Möjlighet till förmånsbil
 • Möjlighet till sjukvårdsförsäkring
 • Möjlighet till hybridarbete
 • Lunchförmån
 • Friskvårdsbidrag 5 000 kr/år
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Arbeta med strategisk försäljning av produkt/tjänster till nya och befintliga kunder tillsammans med ansvar för lönsamhet på kunden.
  • Upprätta kundplaner och ansvara för kundavtal
  • Offertförfrågningar
  • Rådgivning till kund i form av utbildningar och produktdemonstrationer
  • Leadsgenerering och uppföljning
  Din profil

  För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet inom försäljning B2B och meriterande är erfarenhet inom DVH branschen såsom Brand Manager, Product Manager, Trade Marketing, Social Media. Detta har gjort dig van att jobba analytisk, strukturerat i att identifiera/prioritera affärsmöjligheter kopplade till DVH/SVH branschstandard. Du gillar att tänka utifrån kundperspektivet för skapa nya idéer/innovation och utmana status quo.

  Som person är du engagerad, nyfiken, lösningsfokuserad och inte rädd för att ta egna initiativ och skapa nya kontakter internt och externt. Du har lätt att förstå helheten utifrån detaljerna och kan därmed prioritera rätt insatser för att skapa mätbara resultat. En prestigelös "kavla-upp-ärmarna-attityd", god kommunikativ förmåga och gillar att växla mellan strategiskt tänk, kreativitet och detaljer.

  Vidare ser vi att du har B-körkort då resor ingår i tjänsten. Du behöver vara flytande i svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar ClearOn med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående. Det kan även bli aktuellt med logiskt test och/eller case.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer+46704629320. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Clevry logotyp
  Sök jobbet
  Sista ansökningsdag
  02 jan. 2024 (35 dagar kvar)
  Typ av anställning

  Kontaktperson
  Sofia Ioannidou
  Telefon

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Sundbyberg
  Teknik & Ingenjör
  Företagslogga
  Solna
  Ekonomi
  Företagslogga
  Linköping
  Ekonomi
  Företagslogga

  Liknande Jobb

  Stockholms stad
  Försäljning
  Företagslogga