Junior Copywriter till Bonava

Junior Copywriter till Bonava

Nu letar vi efter en Junior Copywriter på deltid till vår kund Bonava!

Din roll:

I din roll som Junior Copywriter kommer du bl.a. att ansvara för att producera innehåll i sociala medier och till Bonavas hemsida. Det kommer vara alltifrån att skriva kortare och kreativare budskap till brödtexter och längre innehåll. Du kommer att vara delaktig i ett centralt content team och arbeta nära Brand Manager, Brand Coordinator och Social Media Manager. Du kommer även att i vissa projekt få jobba med externa parter som exempelvis reklambyrå och varumärkesbyrå. Då bolaget är i en spännande fas att formulera ett uppdaterat varumärke kommer du att få chansen att vara med och bygga detta tillsammans med teamet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Producera innehåll i sociala medier och till webben
  • Arbeta nära Brand Manager och Social Media Manager
  • Skriva kortare budskap och längre innehåll utav artiklar
  • Arbeta tillsammans med externa parter som exempelvis reklambyråer
Placering: Kungsholmen, Stockholm

Omfattning: Deltid. 20 h i månaden/ 5 h i veckan.

Arbetstider: Kontorstider (08:00-17:00) men flexibelt att anpassa till dina studier.

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till 2023/12/31 då du kommer att vara anställd hos oss på Clevry men arbeta hos vår kund Bonava.

Din profil:

Vi söker dig som främst studerar Copywriting men även Art direction på en utav reklamskolorna och letar efter praktiska erfarenheter att kombinera dina studier med. Ett krav är att du är bekväm i Microsoft Office. Det är viktigt att du är bekväm med att skriva kortare samt längre textinnehåll. Som person ser vi gärna att du är kreativ, självgående, kommunikativ och en teamplayer. Ett krav för rollen är att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Varför arbeta på Bonava:

Bonava är ett globalt och internationellt bolag där du får vara med på deras tillväxtresa. Detta är en ny roll så här får du chansen att vara delaktig i att forma både rollen och varumärket.

Om företaget:

Bonava is a leading homebuilder in Northern Europe who develops and sells homes and neighbourhoods to consumers and investors, with the aim of creating happy neighbourhoods for the many. Since the start we have put the human perspective at the centre of everything we do, to build knowledge and expertise. We are determined to build for the life of people and to create places where people can make connections, feel included, feel safe and live sustainably for generations to come. Socially, economically and environmentally. Bonava operate in selected markets in Sweden, St Petersburg, Germany, Finland, Norway, Estonia, Latvia and Lithuania.

Read more at: Bonava.se

Rekryteringsprocessen:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Bonava med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81.Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Copywriter
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 18 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90